Hur man installerar 2003 Yamaha R6 Blinkers

Installera eller byta blinkers på en 2003 Yamaha YZF-R6 är en enkel uppgift försvåras tack vare användningen av aerodynamiska kåpor, som måste tas bort först för att extrahera den gamla blinkers från motorcykel. Lyckligtvis är de kåpor fäst med en serie av bultar och plast popnitar som lätt tas bort med en skruvmejsel och en insexnyckel. Var noga med att avsätta minst en timme att slutföra denna uppgift ordentligt för att undvika att rusa och eventuellt skadar kåpor eller tappa monteringsverktyg. Saker du behöver
Torxnyckelsats
platt skruvmejsel
ersätter blinkers montering
Visa fler instruktioner
Främre blinkers
1

bort sidan spackling från motorcykeln. Använd en insexnyckel för att skruva loss skruvarna på gaveln längs spackling. Ta bort plast popnitar från den inre kåpan. Med hjälp av en platt skruvmejsel, rotera mitten av varje nit moturs för att låsa upp niten sedan dra hela niten ur kåpan. Dra sidan spackling bort från ramen.
2

Leta blinkers s ledningar kontakt. Lyft kontakten fångst fliken uppåt och dra ordentligt för att separera kontakten från motorcykelns ledningsnät.
3

Avlägsna metallplattan vistelsen från basen av blinkers, driver basen i plast kortplats off av flikarna på vistelsen plattan. Dra hela blinkers åtskild från motorcykeln, skjuta signalens ledningar ut genom spackling s blinkers monteringshål.
4

in den nya blinkers s ledningar genom spackling s monteringshål. Tryck basen av nya blinkers i monteringshålet. Slip ett av stagplatta flikar i ett fack på blinkers bas. Tryck resterande fliken på plats för att säkra blinkers till sidan spackling.
5

Anslut blinkers till motorcykelns ledningsnät. Tryck blinkers kontaktdon i selen kontaktdon tills låsen anslagsfliken på plats.
6

Montera sidan spackling på ramen. Använd en insexnyckel för att infoga och dra åt skruvarna på gaveln längs spackling. Sätt tillbaka den inre kåpan med plast popnitar. Sätt varje nit i den inre kåpan och tryck niten s center nedåt för att låsa den på plats.
Bak Blinkers
7

Använd tändningsnyckeln för att låsa upp passagerare bakpå pad s låsmekanism. Lyft baksidan av dynan passagerare bakpå uppåt och dra den till den bakre delen av motorcykeln för att ta bort det.
8

Lokalisera de fyra bultarna insexskruvarna som håller bakskärmen på motorcykeln i svansen spackling s förvaringsfacket. Använd en insexnyckel för att skruva loss socket bultar. Stötta bakskärmen med ena handen när du tar bort den fjärde sockeln bulten. Sänk fender och låt den hänga från dess ledningar.
9

Lossa undertail panelen från svansen spackling genom att ta bort alla sex av de plast popnitar från panelen. Använd en platt skruvmejsel för att vrida mitten av varje nit dra niten ur undertail panelen. Sänk undertail panelen bort från svansen spackling.
10

Leta blinkers s ledningar kontakter under bakljus. Lyft spärren fliken på kontakten och dra kontakten bort av motorcykelns ledningsnät.
11

bort blinkers från bakskärmen. Avlägsna metallplattan vistelsen från basen av blinkers, driver basen i plast slits bort av flikarna på vistelsen plattan. Dra hela blinkers från bakskärmen.
12

in den nya blinkers s ledningar genom bakskärmen s monteringshål. Tryck basen av nya blinkers i monteringshålet. Slip ett av stagplatta flikar i ett fack på blinkers bas. Tryck resterande fliken på plats för att säkra blinkers till sidan spackling.
13

Återkoppla undertail panelen svansen spackling. Sätt i popnitar i panelen och tryck på mitten av varje nit inåt för att låsa den på plats. Höj bakskärm upp och mot undertail panelen. Stötta den med ena handen och för in de fyra bultarna insexskruvarna genom förvaringsfacket. Dra åt bultarna med en Allen-uttag. Sätt tillbaka dynan passagerare bakpå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107120.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.