Hur du justerar en motorcykel vindruta

Motorcykel vindskydd finns i några olika höjd alternativ men producerar en vindruta som är lämpligt för varje enskild person skulle vara en omöjlig uppgift. Lyckligtvis kan du justera han höjden av fabriken vindrutan eller ersättare vindrutan på din motorcykel. Genom att justera skärmen så kan du tillgodose önskad åkstil och din specifika höjd och ögon linje. Du måste ha viss erfarenhet av att använda elverktyg, men annars är processen enkel och enkel. Saker du behöver
Maskeringstejp
Tungt papper
Sticksåg eller Tigersåg
Hand fil slipblock
Duk
plast polish
Visa mer Instruktioner
1

Kliv din motorcykel och justera din hållning till den position du vill ha när du rider. Se till att du är bekväm och i en naturlig ställning.
2

Titta rakt framför dig genom vindrutan och göra en markering med en bit maskeringstejp direkt under ditt synfält.

3

Applicera en tejpbit horisontellt längs linjen där du gjorde märket. Se till att du kurvan tejpen längs konturerna av vindrutan vid ändarna.
4

Täck del av vindrutan nedanför maskeringstejp med tjockt papper. Detta kommer att skydda vindrutan från repor medan du skär.
5

Cut genom maskeringstejp linje med en sticksåg eller tigersåg, gör ett horisontellt snitt hela vägen över vindrutan. Bli av med överskottet bit vindruta.
6

File ner den skurna kanten av vindrutan med en hand fil. Du vill ta bort några repor kvar av sågen med filen.
7

Dra loss tejpen och pappret från vindrutan och slipa in kanten på vindrutan med ett block slipmaskin. Du bör sand kanten tills den är slät och ren som den ursprungliga vindrutan kanten.
8

Gnid kanten av vindrutan ren med en trasa och plast polish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107404.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.