Hur Tour på små motorcyklar

Enligt Motorcycle Touring, är de viktigaste aspekterna av att planera en turné bestämma först tillförlitlighet och komfort av din motorcykel, sedan hur roligt du anser din resa, och sedan bärkraft ditt fordon. Att ha en stor motorcykel är inte obligatoriskt för touring, men du kommer att behöva göra justeringar för att rymma storleken på din cykel. Saker du behöver
Motorcykel
Kartor
sadelväskor eller passagerare ryggstöd
Säkerhetsutrustning
Visa fler instruktioner
1

Bestäm en destination baserat på tillgången på bränsle. Rita ut din rutt på en karta och markera var bensinstationer finns tillgängliga. När turnera på en liten cykel, se till att vägar du tänker rida stationer erbjuder gas på några större avstånd än 100 miles från varandra eller mindre, beroende på din bränsletank. Tänk om vädret när du väljer din destination. Du kommer att behöva packa lätt, så att du inte kommer att ha förråd på din cykel för poster såsom tunga jackor om du går till en plats med dåligt väder.
2

Bestäm bärförmåga din cykel genom att först kontrollera Gross Rating Vehicle Weight (GVWR), som vanligtvis kan hittas på ett klistermärke på din cykel. Lägg upp den torra vikten av din motorcykel, vikten av vätskor i sulkyn och själv. Enligt Motorcycle Touring, väger bensin £ 6 per gallon, väger olja £ 1,8 per liter och kylvätska väger £ 2 per liter. Subtrahera den totala vikten från GVWR att avgöra hur mycket vikt ersättning du kan använda för bagage. Med en liten motorcykel, måste du packa lätt. Addera 3

Fyll din bensintank, kolla motorcykelns vätskenivåer och fyll vid behov. Eftersom de flesta små cyklar inte var avsedda för långväga touring, hålla avståndet kort, vilket möjliggör en mer bekväm och trevlig utflykt.
4

packa lätt och ta bara det som är absolut nödvändigt. Använd sadelväskor om din cykel tillåter det eller bifoga en passagerare ryggstöd (en "sissy bar"), som kan fungera som en plats att förvara redskap. Alternativt, de flesta små cyklar har förvaring under sätet för dig att sätta dina saker. Bo på hotell längs vägen för att undvika att bära föremål såsom sovsäckar och tält, vilket lättar din last.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108045.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.