Återställa motorcykelhjälmar

Återställa den gamla hjälm du älskar kommer att ge tillbaka ett visst sken av sin forna glans. Även om det kanske inte är möjligt att ta bort alla fläckar, kan motorcykelhjälmar lätt uppsnyggat. Det är viktigt att byta ut din hjälm om den är bucklig, sprucken eller har stora skador, eftersom detta äventyrar skyddande förmåga hjälmen. Återställ din hjälm, om den bara har ytliga skador, genom att tvätta det, röra upp repor och ersätta den slitna visiret, foder och remmar. Saker du behöver
Replacement visir, foder och remmar
Nagellack remover eller tvättsprit
milt tvättmedel
Mjuka handdukar
Automotive Bättringsfärg
Liten, rund färg borsta
Rubbing
Mikrofiberduk
Visa fler instruktioner
1

Kontakta tillverkaren av hjälmen för att beställa nya varor (visir, foder och remmar) som är lämpliga för just din hjälm. Ersätt dem enligt tillverkarens anvisningar.
2

Ta bort eventuella klistermärken med nagellack remover eller tvättsprit. Mätta klistermärken och låt alkoholen att suga in, sedan gnugga dem med en handduk eller trasa.
3

Tvätta din hjälm med en handduk indränkt med tvål och vatten för att avlägsna smuts och fett . Använd ett milt rengöringsmedel diskmaskiner. En hjälm rengöring skum kan också användas. Up repor med fordonsindustrin bättringsfärg
4

Touch. Automotive touch-up färger finns i en mängd olika färger, och mer än troligt att du kan hitta färger som matchar dem på hjälmen. Använd en liten borste för att försiktigt måla över repor.
5

Polera hjälm med gnugga förening. Rubbing ger hjälmen en glans och hjälper till att fylla och dölja repor. Buff hjälmen med gnugga föreningen med en mikrofiberduk, bearbetning av ytan i cirkulära rörelser. Applicera lätt till måttligt tryck och inte över-polish hjälmen då detta kan orsaka grumling på ytan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106717.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.