Så installerar Sliders på 2005 Suzuki SV 650

Frame reglagen erbjuder en billig form av skydd för en motorcykel ram och motor. Detta är särskilt fördelaktigt för en Suzuki SV-650, eftersom många av SV-modeller levereras utan någon form av plast kåpor som kan absorbera kraften av en effekt. Installera enkla nylon "puckar" kan vara förvirrande, men eftersom höger och vänster puck är inte identiska. Typiskt längre pucken monteras på höger sida av motorcykeln för att skydda kopplingen. Endast ett fåtal grundläggande mekanik "verktyg behövs, men räkna med att spendera minst 30 minuter för att slutföra detta projekt. Saker du behöver
14 mm socket
Hylsnyckel
Frame reglaget puckar
ersätter motorfäste bultar
Medel-styrka gänglåsning självhäftande
Vridmoment
skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lossa den högra motorfästet bult, belägen vid utmed ramen järnväg mellan de främre och bakre cylinder, med hjälp av en 14 mm hylsa.
2

Insert ersättande motor mount bulten i den högra ramen reglaget puck. Stryk på tätningsmassa på ersättning motorfäste bult med en medelstark gänglåsning lim.
3

Skruva rätt puck ram reglaget och ersättande motorfästet bulten i motorcykelns ram, med hjälp av en 14 mm hylsa. Dra åt bulten till 50 foot-pounds, med hjälp av en momentnyckel.
4

Skruva den vänstra motorfästet bult från ramen med hjälp av en 14 mm hylsa.
5

Sätt i det nya motor mount bolt i vänster ram reglaget puck. Stryk på tätningsmassa på ersättning motorfäste bult med en medelstark gänglåsning lim.
6

Skruv rätt puck ram reglaget och ersättande motorfästet bulten i motorcykelns ram, med hjälp av en 14 mm uttaget. Dra åt bulten till 50 foot-pounds, med hjälp av en momentnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107985.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.