De bästa gas Effektiva mopeder och motorcyklar

Ett område där jakten på mer bränsleeffektiva transporter har blivit mycket populärt är det av mopeder, skotrar och motorcyklar. Den största av motorcyklar tenderar att ha högre MPG än de flesta kompakta bilar och, med tillämpning av ny teknik, aerodynamik och andra tekniker teknik, kan bränsleeffektivitet ökas ytterligare, vilket ger en renare och billigare transportsätt för dem som kan rida mopeder och motorcyklar. Electric Skotrar och motorcyklar

Plug-in skotrar varierar i storlek och klassificering, från el-assisterade cyklar och så kallade "leksak skotrar," som inte överstiger 20 km /h och är begränsade till användning på trottoarer och cykelvägar, till fullstora motorcyklar som uppnår motorvägshastigheter, reser längre sträckor och kräver samma körning påskrifter som traditionella gasdrivna motorcyklar. Electric leksak skotrar är ofta tillgängliga på lager butiker som Target eller Walmart och är också ibland erbjuds av tillverkare av större gas och elektriska skotrar, såsom X-Treme Skotrar. Ett antal fullstora elektriska motorcyklar finns också, framför allt från tillverkare såsom Vectrix och Zero Motorcycles.
Gas /elhybrider

Hybrid batteriteknik kan anpassas från de större system som används i hybridbilar och genomföras i motorcyklar och skotrar för att öka den redan höga bränsleeffektivitet dessa fordon till så högt som 200 MPG. Hybrid skotrar och motorcyklar har små motorer stärktes under acceleration genom kraftfulla elmotorer, och de kan laddas antingen genom att ansluta dem, utnyttja regenerativ bryta eller en kombination av båda, beroende på modell och tillverkare. Två framstående tillverkare av hybrid skoter är det kinesiska företaget Veken och italienska tillverkare Piaggio, känd främst för sin traditionella Vespa linjen.
Liten gasdrivna skotrar

skotrar, mopeder och några motorcyklar är konstruerade med motorstorlek på 250cc eller mindre, som förbrukar mindre gas än sina större motorcykel motsvarigheter. Beroende på motorns storlek, fordonens utformning och ryttare vikt, kommer dessa mindre fordon i genomsnitt mellan 70 och 100 MPG med normal användning. Mopeder skiljer sig från större cyklar i att deras motor storlek inte överstiger 50cc, inte deras hastighet inte överstiger 30 km /h och de bara rymma en ryttare. Dessa begränsningar gör också dem mest bränsleeffektiva bensindrivna fordon som lagligen kan drivas på stadens gator.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106857.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.