Honda XR 100 Specifikationer

Honda XR 100 var en off - road dirtbike som släpptes 2003 , och sedan ersättas med CR250 2004 . Eftersom endast används modeller finns i 2010 , är de tillgängliga för mindre än detaljhandelspriset - använda modeller finns på nätet för mellan $ 1,000 och $ 2,000, vilket är ett pris som är lägre än i detaljhandeln , men inte så lågt att den garanterar cykeln behöver konstanta , dyra reparationer . Storlek

Honda XR 100 väger 165 pounds när den är tom och last . Den ställbara förarstolen är 2 fot , 6 inches från marken när det är på sin lägsta inställning . Längden och bredden är 6 fot 2 inches och 2 fot, 8 inches , respektive. Bränsletanken rymmer 1,5 liter bensin .
Motor

Motorn har en cylinder , och det är en fyrtaktsmotor . Detta innebär att förbränningen är en process i fyra steg : intag ( när gasen kommer in i cylindern ) , kompression ( när kolven komprimerar det ) ström ( när tändstiftet tänder det) och avgaser ( när avfallet blåser ut avgasröret ) . Den encylindriga innebär att det bara finns en cylinder och kolv .

Cylindern rymmer 99 CCs av gas , vilket betyder att det inte är en fruktansvärt kraftfull bit av maskiner . Den borrning och slaglängd är båda ca 2 inches . Detta innebär att kolven är två inches i diameter från 2 inches lång. Detta innebär att kolven rör 2 inches varje gång motorn tänder .
Bromsar

främre och bakre bromsen är båda expanderande trumbromsar , och de är styrs separat av föraren .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107984.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.