Hur polska Harley rotorer att glänsa Liksom Chrome

Om du vill ha en show-stopp Harley, måste du polera varje bit av krom, inklusive broms rotorer. Lyckligtvis är det ganska lätt att polera rotorerna utan att ta bort dem från din cykel. Men detta är en relativt lång och engagerade process, så se till att du avsätta ett par timmar för att ge dina rotorer den uppmärksamhet de förtjänar. Vid slutet av detta förfarande kommer alla att kunna se sina reflektioner som du rullar förbi. Saker du behöver
Motorcykel jack
Chair
Biltvätt tvål
vatten
Bucket
Bil tvätta mitt
Gamla handdukar
Gummihandskar
Sandpapper på flera olika grit nivåer mellan 150 och 2000 Review Bowl
Microfiber putsning dukar
Skyddsglasögon
Dammask
Borrmaskin
Kratsning skiva fäste för borrmaskin
ädelstål

Visa fler instruktioner
1

Skjut en motorcykel jack under mitten av Harley och pumpa handtaget för att lyfta cykeln. Lyft det högt nog så att du kommer att kunna placera en stol framför cykeln och stabilisera bottnarna av däck med knäna, eftersom detta kommer att vara det bästa sättet att hålla hjulen från att vrida samtidigt som du frigör dina händer.
2

Blanda lite flytande tvål biltvätt och vatten i en hink, sedan använda lösningen för att tvätta båda rotorerna med en biltvätt mitt. När du är klar, skölj av skummet och torka rotorerna med gamla handdukar. Addera 3

Ta på gummihandskar. Fyll en skål med vatten och ta en bit av din lägre slippapper, allt från 150 grit till 400 grit är lämplig för start, men du bör hålla sig till de lägre gryn om dina rotorer är riktigt tråkig och kliade
4

Doppa sandpapper i vattnet och börja slipa rotorns ytor. Sand i en kontinuerlig riktning runt varje rotor, och doppa sandpapper tillbaka i vattnet efter varje 20 sekunder eller så. Fortsätt att slipa tills rotorerna ser märkbart ljusare och renare hela vägen runt.
5

Byt till ett finare slippapper mellan 400 och 800 grit. Sand rotorerna precis som du gjorde innan, men den här gången sand i motsatt riktning.
6

Fortsätt slipa upp till fem gånger. Varje gång, byta till en finare sandpapper och sand i motsatt riktning som tiden innan.
7

Torka rotorerna med en fuktig handduk för att torka upp eventuella lösa partiklar, sedan polera dem torra med rengör mikrofiber. Se till att rotorerna är helt fria från lösa partiklar innan du fortsätter.
8

Lås lite polering skivan i slutet av din borrmaskin och sätta på din skyddsglasögon och andningsskydd.

9

Applicera ädelstål du har valt att använda den metod som rekommenderas på polska förpackningen. Det finns flera olika former av rostfritt stål polska, och olika typer fungerar bäst med olika tillämpningsområden metoder. Vanligtvis kommer den bästa strategin vara att antingen tillämpa polish direkt till rotorerna med en ren trasa eller att tillämpa den direkt till polerskivan. Hänvisa alltid till den polska tillverkarens anvisningar för bästa resultat.
10

polera hela ytan på båda rotorerna genom att snurra polerskivan plant mot ytan. Polera en liten del i taget och se till att varje sektion skiner till din belåtenhet innan vi går vidare. På så sätt får du en ännu lyser hela vägen runt. Skjut in skivan i rotorerna med ett visst tryck, men inte så mycket tryck att det saktar ner borren. Om det behövs, tillsätt mer polish som du går. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106351.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.