Hur man tar bort ett säte från en 2007 Yamaha V Star 650

Yamaha V Star 650 är en mycket populär motorcykel i kryssare och motorväg ridning samhället. Det är känt för sin komfort, gott om kraft, enkelt underhåll och hög anpassningsbarhet. Många eftermarknaden platser kan användas på V Star 650, men för att installera en, måste beståndet sätet först tas bort. Ta din V Star säte att utföra allmänt underhåll och för installation av uppgraderade och anpassade platser. Saker du behöver
Basic skiftnyckel set
Insexnyckel ställa
Visa fler instruktioner
1

Ställ din Yamaha V Star 650 på sin cykelställ så att det inte kommer att falla över medan du arbetar. Om du har ett centrum står installerad på din cykel, är det oftast bäst att använda den istället för sidostödet som centralstödet är något säkrare.
2

Ta bort den bakre bulten passagerarsätet med en sockel skiftnyckel. Du kan behöva använda en förlängning på din hylsnyckel så att du kan arbeta runt stoppning i sätet. Dra stolen bakåt för att skilja den från sitskonsolen och ställ den åt sidan.
3

Använd en insexnyckel för att ta bort de två skruvarna som håller baksätets fästet på bakskärmen. Ta huvudsätet blixt från bakskärmen och sitskonsolen med en hylsnyckel och dra stolen bakåt och uppåt för att skilja den från framsätet fästet och cykeln.
4

Sätt tillbaka sätet eller någon annan plats som använder lager monteringssystem genom att ställa den viktigaste sätet på plats och ersätta den huvudsakliga sätet bulten, då de två bakre sitskonsolen bultar. Skjut den bakre passagerarsätet på plats och ersätta den bakre bulten passagerarsätet med en hylsnyckel. Dra åt alla bultar till 7nm om du har en momentnyckel, "relativt tight" om du inte gör det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106854.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.