Honda Shadow Aero specifikation

Honda Shadow Aero är en mellanvikt motorcykel som har ett utropspris på $ 6999 per november 2010. Honda anser Honda Shadow Aero är en av de bäst säljande kryssare i sitt sortiment. Den kryssaren finns i fem olika färger och har spegel-blank krom fixturer. Den senaste Honda Shadow Aero cykel är 2009 års modell som i november 2010. Mått

2009 Honda Shadow Aero har en 3,6-tums trail, en sitthöjd på 25,9 inches och en 34-graders rake. Cykeln väger 553 £. och har en 64,5-tums hjulbas. Det har en 34-graders rake och 6,3-tums spår. Cykeln rymmer 3.7 liter bränsle med 0,9 liter bränsle i reserv.
Prestanda

Honda tillverkar Shadow Aero med en 745-kubik-centimeter 52-graders vätska -kyld V-Twin motor och en fem-växlad växellåda. Fordonet innefattar ett 79 mm hål (cylinder diameter), en 76 mm slaglängd (kolv reser avstånd) och en 9,6-till-1 kompressionsförhållande. Den har en tre-ventil enda överliggande kamaxel (SOHC) tåg, en enkel CV förgasare och en elektronisk tändning Addera ditt Bromsar och Suspension

cykel sports 120 /90 framdäcken med en 17-tums ekrad krom fälg och en bak 160/80 däck med en 15-tums talade krom fälg. The Shadow Aero har en enda 11.65-tums broms skivor fram, inklusive en två-kolvsok och en 7,09-tums trumbroms. Den främre hjulupphängningen har en 1,61-tums gaffel med en fjädringsväg på 4,6 inches, och bakfjädringen har dubbla stötdämpare med justerbar fem-positionen våren med en 3,5-tums fjädringsväg.
Funktioner

Aero har med ekrade fälgar och en kula-stil ljuddämparen. Stolens höjd hjälper föraren platt-fot cykeln då vid en hållplats. Den har en aluminium radiator, en axel slutlig-drivsystem och en två-ventil twin-plug förbränningskammaren. Ljuddämparen har en kula-stil design. Den innehåller också 60-watts halogen strålkastare. Den levereras med ett enda säte med en avtagbar passagerarsäte.

Hela cykel har accenter av krom i hela. Vissa krom tillbehör inkluderar styret, växelspak, strålkastare, bakre omslag chock, back-pedal broms, motorhuvar sida, tändningslåset och luftrenarlocket.

Färgscheman tillgängliga inkluderar svart med ett ormskinn mönster, svart, godis mörkröd, metallic titan med vitt och pärla blå med metalliskt silver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109492.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.