Hur man förbereder en 150 cc Scooter att gå fortare

Motor skotrar är mindre version av motorcyklar, med motorstorlekar mellan 50 och 250 cm intervall. Även större motorer i allmänhet möjliggör snabbare väghastigheter, hastigheten av en enskild motorcykel regleras av storleken på växlarna TRANSMISSION och kedjehjul enhet. Genom att ändra deras storlek, kan du manipulera fart och kraft. För att bereda en 150 cc skoter att gå snabbare, är det enklaste alternativet att öka storleken på den främre Kedjedrivhjul. Saker du behöver
Skruvmejslar
Gummiklubba
Hylsnyckelsats
Box skiftnyckel satt ruler
Visa fler instruktioner
1

bort fästskruvarna på Framdrev luckan på transporten, med en skruvmejsel. Vicka locket med fingrarna tills locket lossnar. Om locket fastnar, trycker kanterna på locket försiktigt med en gummiklubba, noga med att inte buckla på locket.
2

Vrid skruven justera kedjan på baksidan av bakhjulet med en skiftnyckel, tills de övre och nedre delarna av kedjan nästan vidrör varandra som du klämmer ihop sektionerna mellan fingrarna.
3

Ta bort den främre drivhjulet låsmutter med en skiftnyckel. Vicka Framdrev samtidigt dra mot dig tills drevet lossnar från axeln. Dra den främre kedjehjulet från kedjan och häng kedjan över fotpinnen.
4

Ta drevet locket till delar butik vid valet av nya drevet, för att vara säker på att det nya drevet inte blir för stor för att passa under locket. Tänk på att de flesta skotrar har en standard 3-till-1 front-to-back utväxling, vilket innebär att en ökning av storleken på det främre kedjehjulet med en tand är motsvarigheten till att minska bakdrev med tre tänder. För varje steg upp du kommer att få ungefär en två till tre procent ökning i hastighet, men du kommer också att offra lika mycket vridmoment eller effekt. Konsultera din instruktionsbok för att bestämma utväxling på din scooter.
5

Passa tänderna i den nya drevet in länken på framsidan av kedjan och skjut drevet över växellådans monteringsaxeln. Dra drevet låsmutter på plats med en skiftnyckel.
6

Drag skruven justera kedjan tills kedjan är bara undervisas, med noll lek, sedan tillbaka till kedjespännaren bort, lossa kedjan en halv- vända i taget tills kedjan har en tum av spel. Kontrollera spelet genom att dra kedjan nedåt tills den sitter fast. Rikta in linjalen i nederkant av kedjan och Tryck kedjan uppåt så långt det går medan du tittar på kedjan rör sig längs linjalen.
7

tillbaka Framdrev luckan med en skruvmejsel.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110884.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.