2003 Honda CRF230F Specifikationer

En del av Hondas sortiment av fyrtakts trail motorcyklar, är CRF 230F en fullstor motocross cykel utformad främst för användning i terräng. Oavsett om du är en konkurrenskraftig racer som vill ha en motorcykel som kan hävda sig i ojämn terräng uthållighet utmaningar, eller en nybörjare biker bara letar efter något fast att rida runt på, har CRF 230F dig täckt. Motor

2003 Honda CRF 230F motorcykel drivs av en luftkyld, 223-kubikcentimeter, encylindrig, fyrtakts motor. Istället för en föränderlig oljefilter, presenterar dirtbike ett centrifugalfilter som snurrar ut olja föroreningar och samlar dem i en intern skiva.
Transmission

överföringen på CRF 230F har en elektronisk tändare, sexväxlad växellåda och kedja final-drive. Kedjan final-drivsystem består av en kedjehjul-monterad kraftöverföringsaxel som är ansluten till en annan drevet och fäst på bakhjulet med en metallkedja.
Fjädring

En ledande-axel Showa gaffeln ger framvagnen på CRF 230F 9.5 inches av resor. Pro-Link enkel Showa chock ger bakvagnen 9.1 inches av resor och funktioner våren-förladdad justerbarhet.
Dimensioner

CRF 230F har en 54,1-tums hjul bas, 11.7 inches av markfrigång och en sitthöjd på 34,1 inches. Den torra vikten av motorcykeln är £ 238.
Bränslekapacitet

CRF 230F bär en 2,2-liters bränsletank kombineras med en 0,4-liters reservtank. Addera Bromsar

Bromssystemet på CRF 230F består av en bakre trumbroms och en-kolvsok 9,5-tums, single-disc frambroms.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109018.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.