Hur man monterar blinkers på en 1986 Honda Rebel

Honda CMX250, bättre känd som Rebel, har varit en av företagets mest sålda liten förskjutning motorcyklar, ett faktum som har hållit modellen i produktion i över 20 år. Äldre cyklar, till exempel 1986 Rebel, överlever väl. Däremot kan deras blinkers falla av eller skadas på något sätt, underlätta behovet av att ersätta blinkers. Medan signalerna är inte helt svårt att montera och installera, använder Rebel en ovanlig framåt monteringsläge under styret risers, kräver hastighetsmätaren tas bort för att komma åt blinkers s ledningar. Saker du behöver
baser blinkers
Montering stjälkar
6 mm Phillips skruv
stjärnskruvmejsel
10 och 12 mm uttag
Hylsnyckel
12 mm skiftnyckel

Visa fler instruktioner
Montering en Individuell Turn Signal Unit
1

Skjut blinkers basens ledningarna genom monteringsskaftet. Dra ledningarna ur hålet på undersidan av monteringsskaftet, intill stammen är gängade montering inlägg.
2

in en 6mm Phillips skruv i hålet på baksidan av blinkers bas . Använd en stjärnskruvmejsel för att dra åt skruven för att fästa basen till monteringsskaftet.
3

Montera blinkers på motorcykeln, på något av de metoder som anges nedan.


Installera Signaler fram Vrid
4

Ta bort fästbultarna från båda sidor av hastighetsmätarens streck fäste, med hjälp av en 10 mm hylsa och en hylsnyckel. Lyft hela hastighetsmätaren enheten bort från den övre gaffeln klämma och styret för att avslöja blinkers s monteringsmuttrarna och ledningar.
5

Lossa fästskruvarna från blinkers är gängade inlägg med en 12 mm nyckel.

6

Dra gamla blinkers ur styret risers. Dra ut kontakterna blinkers från motorcykelns ledningsnät.
7

Sätt i de nya blinkers i styret risers. Slip monteringsmuttrarna över blinkers kablar och skruva fast dem på den gängade monteringsstiften. Dra åt muttrarna med en 12 mm nyckel.
8

Koppla kontakterna blinkers till motorcykelns ledningsnät.
9

Placera hastighetsmätaren och dess streck fäste på den övre gaffel klämma. Dra åt bultarna med en 10 mm hylsa och en hylsnyckel.
Installera Bakre blinkers
10

Använd en 12 mm hylsa och en hylsnyckel skruva fästet mutter från blinkers är gängad montering post under bakskärmen.
11

Följ blinkers s ledningar från fender till motorcykelns ledningsnät (placerad nära registreringsskylten) och dra ur kontakterna blinkers.
12

Dra gamla blinkers av bakskärmen.
13

Skjut den nya blinkers s ledningar och gängade monteringsposter genom bakskärmen. Slip monteringsmuttrarna över ledningarna och skruva fast dem på monteringsstiften med en 12 mm hylsa och en hylsnyckel.
14

Koppla kontakterna blinkers i motorcykelns ledningsnät.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107804.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.