Hästkrafter av en 2007 Suzuki M109R Motor

Suzuki M109R är en medlem av Suzuki Boulevard familj av motorcyklar . "M " står för " muskel . " Det är en makt kryssare som kombinerar kraft egenskaper Suzuki sport motorcyklar med futuristiska cruiser styling . Motortyp

Suzuki M109R har en vätskekyld , bränsleinsprutning V - twin motor . Dess cylindrar är anordnade i ett "V" -konfiguration 54 grader från varandra . Femväxlad manuell växellåda överför kraften till en axel slutväxeln . Motorcykeln har två steg cam enhet som gör kortare cylindrar och lägre tyngdpunkt .
Motorstorlek

M109R har en total pistol deplacement på 1783 kubikcentimeter , eller 109 cubic inches . Även om det inte är den största twin - cam motorcykel motor , hävdar Suzuki att M109R är den mest kraftfulla V - twin kryssare . Enligt Suzuki , de 4,4 - tums kolvar som används i motorn är " de största återgående - motor kolvar som används i någon produktion personbil eller motorcykel på jorden ", som av 2011.
prestanda

motorns effekt är noterat på 121 hk och 118 foot- pounds av vridmoment . M109R vikt på över 700 kg. humöret prestanda kraftfull motor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110304.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.