Hur att blöda Lines Motorcykel Bromsar

Bleeding din motorcykel bromsar är en enkel underhåll uppgift som du bör veta hur man gör. Du bör ta för vana att kontrollera din bromsvätska varje gång du byter olja. Vätskan ska vara klar i reservoaren. Med tiden kan bromsvätska kontamineras och kommer att behöva ersättas. Jobbet tar inte lång tid och kräver bara några verktyg. Saker du behöver
Rags
bromsluftning tube
8 - eller 10-mm skiftnyckel
Container
Bromsvätska
Visa fler instruktioner
1

Placera motorcykeln på centralstödet. Om den inte har någon, placera den på ett sätt som styret är nivån så att bromsvätskan i reservoarerna är nivån också.
2

Lokalisera bromsvätskebehållare. Generellt finns det en för frambromsen linje och en för baksidan. Den främre ett är vanligtvis på den högra sidan av styret, medan den bakre är en bakom fotpinnen på höger sida, nära den bakre däcket. Kontrollera din motorcykel handboken om du behöver hjälp.
3

Täck utsatta delar av din cykel med trasor. Täck alla delar av cykeln som riskerar att komma i kontakt med bromsvätska, såsom fendrar och mätare.
4

bort behållarens lock så att du kan se den gamla bromsvätskan. Ta bort gummiskyddet på bleeder bröstvårtan ligger på bromsoket.
5

Placera ena änden av röret över bleeder bröstvårtan och den andra änden i din avfallsbehållare. För en avfallsbehållare du kan använda en hink eller en gammal läsk flaska, något som kommer att fånga bromsvätska kommer att fungera bra
6

Öppna bleeder bröstvårtan med nyckeln.. När du öppnar nippeln, pressa bromshandtaget hela vägen in Stäng bleeder bröstvårtan helt innan du släpper bromshandtaget.
7

Upprepa steg 6 tills du har tömt det mesta av bromsvätska i reservoar, lägg sedan till ny bromsvätska. Upprepa steg 6 igen tills vätskan är klart. Låt inte behållaren torka ut helt eftersom du kommer att behöva starta om hela processen eftersom luften kommer att ha införts i bromssystemet.
8

Dra bleeder bröstvårtan och ta bort slangen. Sätt tillbaka gummiskyddet på bleeder bröstvårtan.
9

Fyll bromsvätskebehållaren till max linje med ny bromsvätska. Sätt tillbaka behållarlocket. Pumpa bromsen tills spaken är fast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107764.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.