Hur man gör Clutch Wheelies på en motorcykel

Inte långt efter människan uppfann tvåhjuligt motoriserad cykel, tänkte någon ryttare ut hur pop en wheelie. Från den tiden har motorcyklister ansåg bemästra wheelie som en rätt till passage. Dagens kraftfulla cyklar gör det enkelt att göra en koppling wheelie, föra din framhjulet från marken och imponerande häpna åskådare. Instruktioner
1

Hitta ett område med släta trottoaren, helst på privat egendom. Annars, söka ett anvisat stunt remsa avsedd för motorcyklar. Undvik att öva dina wheelies på allmänna gator, du kan få ett citat från en polis för olaglig acceleration
2

Öva säker ridning genom att bära din hjälm och skinnjacka för att förhindra väg utslag bör du falla.. Dessutom vara beredd att sätta fötterna plant mot marken och gå ut en wheelie om din cykel kommer ut från under dig.
3

Börja långsamt. Du behöver inte veva RPM i en frenesi att göra en wheelie, i själva verket, långsamma wheelies är imponerande och lättare att kontrollera. Upprätthålla en bekväm rulle på ca 15 mph.
4

Pull in kopplingen samtidigt ökar du gasen med ungefär hälften. På en ljusare cykel eller någon kraftfull motorcykel, behöver du mindre gaspådrag. Missta sig på sidan av försiktighet i början tills du får en känsla av din cykel när framhjulet kommer från marken.
5

Släpp kopplingen snabbt men smidigt. Försök inte att pop det först, det är viktigt att bygga upp en wheelie. Din cykel ska utfall och framhjulet kan lossna trottoaren något. Upprepa denna procedur, öka gasen varje gång, tills framhjulet är konsekvent kommer från marken.
6

Förbered att slå den bakre bromsen. Under hela wheelie processen, måste du vara redo att slå tillbaka bromsa hårt, om din framdäcket blir för hög. Din cykel kommer omedelbart slam tillbaka ner till trottoaren så se till att du är förberedd. Den bakre bromsen är din säkerhet mekanism för att spara en wheelie som hotar att välta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106155.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.