Specifikationer för Honda CRF70 Motorcykel

Honda CRF70 är en nybörjar off-road motorcykel /dirt-cykel som först infördes 2004. Med det låga priset och liten cylindervolym, syftar den till dem som börjar en hobby i off-road eller motor-cross, och är perfekt som ett elevens cykel. Motorcykeln lilla storlek är inriktad på ungdomar eller tonåriga ryttare. Mått och exteriör

Honda CRF70 är 128 pounds i torrvikt som inte innehåller en fullständig bränsle kapacitet på 1,5 liter. Den har en hjulbas på 42 inches och en markfrigång på 7 inches. Vid sin lägsta inställningen, den har en sitthöjd på 26,1 inches. Den stålram är försedd med en plast exteriör som är utrustad med en motor case vakt, avgas vakt, gaffel vakter, gummigrepp handen och en fram och bakskärm, vilka båda gjorda av plast.

Motor och växellåda

Honda CRF70 har en luftkyld, encylindrig, två ventiler, fyrtaktsmotor i en SOHC ventilkonfiguration, med en cylinderdiameter och slaglängd på 1,9 och 1,6 inches respektive. Tillsammans med ett kompressionsförhållande på 9:1, alstrar den en förskjutning av 72 cm ^ och en motor förskjutning-till-viktförhållande av 0,56 cm ^. Motorn drivs av en 13 mm förgasare som aktiveras med hjälp av en kick-start. Motorn styrs av en tre-växlad växellåda samt en kedja driven slutväxeln.
Chassis

chassi Honda CRF70 har en 27-graders vinkel gaffel och är försedd med teleskopisk gaffel fjädring framtill och single-chock suspension i den bakre. Den fjädringsväg fram och bak är 3,2 och 3,5 inches respektive. Framgaffeln diameter är 1,1 inches. Den CRF70 använder 70/70-19 framdäcken och 90/90-16 bakdäcken, som tillsammans producerar ett spår på 2,4 inches. Trumbromsar är monterade i både fram och bak.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108430.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.