Hur Dra framaxeln på en Harley

Korrekt installation av framhjulet kan bidra till en säker resa för motorcyklisten . Framaxeln ska dras åt med rätt moment var 10.000 miles eller när framhjulet är demonterat . Vridmomentet förfarandet är relativt enkelt och bör kräva den genomsnittliga ryttaren inte mer att 10-15 minuter att utföra . Saker du behöver
SAE spärrnyckel som Flighter Long skruvmejsel
Momentnyckel
7/16-Inch borr
Visa fler instruktioner
1 < p > Lossa framaxeln mutter med en SAE spärrnyckel om det inte redan är löst . Lossa men ta inte bort den högersidiga nötter reglaget mössa med en SAE spärrnyckel , liksom.
2

in en lång skruvmejsel genom hålet på höger sida av axeln . Detta skruvmejsel kommer att fungera som ett handtag att hålla framaxeln roterar under åtdragningen . Dra åt axelmuttern till ett vridmoment på 50-55 fot pounds med en momentnyckel samtidigt hålla axeln stilla med skruvmejseln .
3

Ta bort skruvmejseln från axeln och sätt en 7 /16 -tums borr i hålet. Drag i höger - framgaffeln mot utsidan av motorcykeln tills det bara kommer i kontakt med borrskäret . Dra åt reglaget caps till ett vridmoment på 5-11 ft-lbs . Avlägsna borren från axeln hålet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106790.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.