Hur man installerar en Open Belt Drive på en Harley Davidson

För vissa Harley-Davidson ägare, det handlar om hästkrafter. Om motorn av en Harley-Davidson har bättre-än-fabriken hästkrafter, installera en öppen remdrift kommer att förbättra prestandan. Detta är stor modifikation. En öppen remdrift kan installeras på en Harley-Davidson i en bakgård eller garage, men vissa saker är bättre att en professionell. Projektet innebär specialitet verktyg och förfaranden, inklusive några som en genomsnittlig Harley ryttaren inte skulle ha i en verktygslåda eller vet om. En bruksanvisning är ett måste för att göra denna stora av ett jobb. Saker du behöver
Clutch nav avdragare
Jims 34.902-84 Huvudaxelskugghjulet lagerbanan Tool Review Allen skiftnycklar
Blocknycklar
Hylsnyckelsats
Momentnycklar
Open remdrift kit
service manual
Blå eller röd tråd locker
Visa fler instruktioner
1

ställa cykeln på ett cykelställ, säkert. Riv ner cykeln. Se servicemanualen för de exakta delar som måste tas bort eftersom detta varierar beroende med modell.
2

Ta lagerbanan ur huvudaxeln med Jims nr 34.902-84. Ta av generatorns rotor. Kontrollera tätningen tandhjulsaxeln för slitage.
3

Glide motorplattan till där det ska installeras. Sätt i hälen /tån shifter axeln i motorplattan.
4

Fortsätter på höger sida av cykeln, satte starter på plats på baksidan av motorplattan genom att installera de två flänsskruvarna .
5

Skjut hela enheten, som visas i manualen, under slutet av starter axeln. Trä bulten in i mitten av hela bältet drivaggregatet. Vridmoment instruerade som i manualen.
6

Montera remmen på drivaxlarna tillfälligt. Justera axlarna för bältet att glida i läge. Avlägsna remmen när axlarna är inställda på rätt inställning.
7

Installera båda remskivorna, momentdragning enligt anvisningarna i handboken.
8

Arbeta remskivorna, installera bälte på båda. Placera de främre och bakre remskivor med motorn kedjehjulet och transmission huvudaxel.
9

Ta remskivorna ut igen. Montera generatorn luckan genom att skjuta den över tandhjulsaxeln intill stator rotor.
10

Montera tryckplattan med stämplade ordet "ut" visar.
11

Montera membranet våren och hållaren. Den stämplade ordet "ut" kommer att vara riktad bort från cykeln. Dra åt alla skruvar och muttrar.
12

Byt starter jack axeln med de bultar som medföljer i satsen.
13

ihop alla andra delar för din modell. Justera kopplingen. Gå för en provtur, justera vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107027.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.