Instruktioner för installation av en motorcykel vindruta

Motorcykel vindskydd skyddar föraren från elementen genom att blockera mycket av vind och regn från att slå hennes kropp. Många cyklar kommer från lager utan vindrutan, eller med en mycket låg vindruta som tjänar lite mer syfte än att se sportig, så många ryttare befinner sig på marknaden för en större vindruta som kommer att tjäna deras behov. Lyckligtvis installera en motorcykel vindruta kräver inte tar cykeln till butiken eller till och med köpa en massa specialverktyg. Jobbet kan få utfört lätt med bara en skruvmejsel. Saker du behöver
Ny vindruta
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Bestäm skruv mönster. De flesta cruiser stil motorcyklar har antingen en universell passform två system för skruvfäste eller fyra skruv fästsystem. Andra motorcyklar har lite olika system, så när man köper en ny vindruta, bör du kontrollera att den passar de specifikationer för din cykel. De flesta tillverkare har en lista med motorcyklar vindrutorna passar tillgängliga online.
2

Ta bort den nuvarande vindrutan. För att ta bort en motorcykel vindruta, helt enkelt skruva loss skruvarna som håller den på plats.
3

Installera den nya vindrutan. Håll den nya vindrutan på plats rikta in skruvhålen. Från och med den övre vänstra sidan, skruva åt skruven tillräckligt för att hålla vindrutan men ändå ger ett visst utrymme för att ge. Nästa, dra åt nedre högra skruv, återigen lämnar det lite löst. Fortsätt att försiktigt dra åt de övriga skruvarna. Även skruvarna ska vara tätt nog för att hålla vindrutan ordentligt, kan över-åtstramning orsaka att plasten spricker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107705.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.