Hur man byter en Harley-Davidson bensintank

Harley-Davidson gastankar har några komponenter som en ryttare kan reparera. Men, kanske du vill ta bort en om du behöver rätta repor eller bucklor eller du vill ha en anpassad färg jobb gjort. Ta bort en Softail tanken är ganska enkelt, men du bör göra det med en säkerhets-först attityd. Batteriet ska vara frånkopplad och bränslet dräneras innan du börjar. Detta innebär också att ta bort sitsen innan. Saker du behöver
kryssmejsel sortiment
10mm öppen nyckel
SAE mutterdragare uppsättning
Flat skruvmejsel sortiment
Handpump
SAE skiftnyckel set
SAE spärr ställa
Visa fler instruktioner Review bort Seat
1

Skruva fästet på toppen av fender som håller sätet med en kryssmejsel.

2

Skjut sätet bakåt på cykeln för att frigöra tungan under sitsen från sitt fäste i ramen. Lyft sätet fri och placera den åt sidan.
3

Koppla bort minuspolen från batteriet med hjälp av en 10 mm skiftnyckel.
Tappa av bränslet

4

Vrid handtaget på bränsle petcock till "off" läge.
5

Lossa uttagsslangen från petcock med en mutterdragare och dra det gratis. Ta bort vakuumslangen från av vakuum nippel på petcock med en flat skruvmejsel.
6

Placera en lång bränsleslang på petcock utgång bröstvårta. Dra den andra änden av bränsleslangen till en lämplig gas kan.
7

Vrid handtaget på petcock till "reserven" läge.
8

Anslut en hand pumpen till vakuum nippel på petcock med en liten slang. Applicera bara tillräckligt vakuumtryck med pumpen för att erhålla ett bra flöde av gas genom systemet in i gasen kan. Låt allt bränsle rinna.
Koppla bensintanken
9

Vrid den sexkantiga montering av bränslet petcock motsols med en skiftnyckel och ta bort den från botten av bensintanken.
10

Skruva mitten fästelement på toppen av instrumentpanelen med en öppen ände skiftnyckel. Koppla alla inre elektriska fästelement mellan instrumentpanelen och bränsletanken. Lyft panelen bort av tanken och ställ den åt sidan på en säker plats.
11

Lossa fästena på bränsle crossover linje med en skruvmejsel eller mutterdragare. Ta bort raden.
12

bort de främre och bakre skruvarna för tanken med en spärrnyckel. Koppla avluftningsledningen från tanken för hand.
13

Lyft tanken halvor från motorcykeln.
14

Installera tankarna i omvänd ordning. Fyll på bränsle i tanken efter installationen och kolla noga efter läckage kring de beslag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106818.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.