Så kolla oljan i en M109R

Kontrollera oljenivån är en av de många procedurer rutinunderhåll som ska utföras på Suzuki M109R . Kontrollera oljan förebygger problem med låg oljenivå och olja bräddning . Det är ett unikt förfarande för kontroll av oljan som du måste utföra för att uppnå en korrekt behandling . Kontrollera oljan tar ungefär en halvtimme att slutföra ordentligt . Det är också viktigt att utföra proceduren i ett väl ventilerat område för säkerhet . Saker du behöver
Rag
Portable motorcykel lyft
Visa fler instruktioner
1

Park ditt M109R i ett välventilerat utrymme för att förhindra farliga avgaser uppbyggd . Starta cykel och låta den gå på tomgång i 15 minuter .
2

Stäng av tändningen och låt cykeln sitta i tre minuter . Stå cykeln så upprätt som möjligt , med hjälp av en bärbar motorcykel lyft om möjligt .
3

Leta mätstickan på motorn och skruva . Mätstickan sitter på vänster sida av cykeln när du sitter på det , undangömt precis under cylindern . Torka oljan av oljestickan med en trasa .
4

Sätt tillbaka oljestickan i blocket utan att dra åt det . Dra ut oljestickan och kontrollera oljenivån enligt simhud delen . Sätt tillbaka oljestickan och dra åt den . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111158.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.