Hur man kör en Honda CBR600

Sedan introduktionen till motorcykel världen som "Hurricane" 1987, har Hondas CBR 600 sport motorcykel varit synonymt med hög prestanda. Oavsett om det är en original Hurricane eller en modern CBR 600RR har CBR prisats för sin användarvänliga kraftutveckling och vig chassi, vilket gör det till en perfekt motorcykel för både nya och rutinerade ryttare. Spendera lite kvalitetstid i sadeln och öva i en trygg miljö ger utdelning när du äntligen ger sig ut på gatan, så ta varje praktik rida på allvar. Kom bara ihåg att lära sig att rida en CBR tar tid och tålamod. Instruktioner
Lär Kontroller
1

Placera båda händerna på styret. Ta del av kill switch på höger styrets switch pod, placerad precis ovanför startknappen.
2

Dra i kopplingshandtaget vid styret frikoppla kopplingen, så att du kan växla med spaken framför den vänstra fotpinnen. Släpp kopplingshandtaget att åter koppla in kopplingen.
3

Dra i den främre bromshandtaget på höger handtag att engagera framhjulet bromsar. Skjut spaken nära den högra fotpinnen att engagera bakre hjulets broms.
4

Roll rätt styrets handtag mot dig för att öppna spjäll, ökar motorns varv per minut (rpm). Rulla handtaget framåt för att stänga av gasen.
5

Shift in en annan växel, med spaken framför vänster fot peg, samtidigt som du drar in kopplingshandtaget. Tryck växelspaken ner att flytta ut ur neutral och till första växeln. Tryck växelspaken till lägga in en högre växel, upp till sjätte växeln. Neutral finns mellan första och andra redskap. Riding CBR
6

Slå på tändningen, med tändningsnyckeln Addera. Vänd på kill switch i läge "RUN" med höger tumme. Tryck på startknappen.
7

Höj ställ med din vänstra fot. Dra i kopplingshandtaget. Växla till första växeln, med vänster fot för att trycka växelspaken nedåt.
8

släpp kopplingshandtaget tills CBR börjar rulla framåt. Öppna gasspjället sakta, med höger hand för att rulla höger handtag mot dig. Släpp kopplingshandtaget helt då motorcykeln börjar ta fart. Gasa tills du når en bekväm hastighet.
9

Sakta ner, med fram-eller bakbromsen. Använd både främre och bakre bromsarna för normal stopp eller att ge ytterligare bromsning i en nödsituation. Släpp bromshandtaget innan accelerera igen.
10

Turn vid hastigheter under 10 miles per timme, vrida CBR: s styret i riktning svängen. Vid svarvning vid hastigheter över 10 miles per timme, använder en teknik som kallas counter-styrning för att trycka på sidan av styret i riktning svängen. Till exempel: sväng vänster genom att trycka på den vänstra styret framåt. Tryck på motsatt styret räta CBR efter avslutad tur.
11

Dra i kopplingshandtaget och stänga gasspjället. Tryck växelspaken uppåt, med vänster fot för att flytta in i andra växeln. Släpp kopplingshandtaget. Öppna gasreglaget att accelerera. Upprepa efter behov tills du har flyttat in i den sjätte växeln.
12

Dra i kopplingshandtaget och stänga gasspjället. Tryck växelspaken nedåt, med vänster fot, att ned lägga i en lägre växel. Blip gasspjället, med ett knäppande rörelse med höger hand, för att öka motorns varvtal. Släpp kopplingshandtaget. Öppna gasreglaget. Upprepa vid behov för att ned Skift tillbaka till första växeln.
13

ned Skift i första växeln och dra in kopplingshandtaget. Applicera båda bromsarna för att komma till ett fullständigt stopp. Tryck växelspaken uppåt, med vänster fot, för att flytta in i neutralläge. Sänk ställ med din vänstra fot. Ställ Kill Switch till läget och ta ur nyckeln ur tändningslåset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107573.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.