Hur att leverera en motorcykel till Australien

Du har en motorcykel och --- för antingen ekonomiska eller personliga skäl --- du vill skicka den till Australien. Dock verkar den internationella handeln så överspända med logistiska och rättsliga frågor som man ibland undrar om det ens är möjligt. Ändå är det säkert möjligt eftersom Australien ser miljarder dollar i importen varje år, bestående av allt från telekommunikationsutrustning och datorer till olja. Det är ett sätt för dig att skicka din motorcykel från ditt hemland till Australien. Instruktioner
1 Rengör noga din motorcykel innan du skickar den till Australien.

Förbered din motorcykel för transport. Den australiska regeringen, genom Australien Quarantine and Inspection Service, placerar varje importerad motorcykel i karantän. Där, inspekterar den importerade motorcyklar för insekter, frön, jord och andra föroreningar. Syftet är att skydda Australien från skadedjur och sjukdomar som kan komma från andra länder. Underlåtenhet att grundligt rengöra insidan och utsidan av motorcykeln kan leda till att det exporteras tillbaka på din bekostnad.
2 Internationella rederier kan få din motorcykel till Australien.

Välj ett internationellt rederi. Internationella rederier, som också kallas bärare, kan leverera din motorcykel på ett säkert och kostnadseffektivt. Men, måste du shoppa runt eftersom vissa flygbolag erbjuder tjänster som är mer omfattande än andra. Till exempel, vissa flygbolag erbjuder dörr-till-dörr tjänst. Med den här tjänsten, kommer de att komma till ditt hem, plocka upp motorcykeln och hantera hela leveransprocessen. Forskning dessa företag på Internet för att jämföra deras priser och tjänster innan du väljer en.
3

Ansök om import godkännande. Importerade bilar måste följa Australiens Motor Vehicle Standards Act från 1989. Shipping ett fordon som inte uppfyller lagen är olagligt. Ansöker om och erhåller godkännande från administratören av fordonsnormer innan du skickar din motorcykel till Australien kommer att hjälpa dig att undvika negativa rättsliga konsekvenser, bland annat med din motorcykel förstördes. Besök den australiska regeringens webbplats för att få din ansökan.
4

Clear US Customs and Border Protection. Tullen är en del av Homeland Security, och är ofta förknippat med invandringen. Dock är Tullen också ansvara för att underlätta internationell handel. För att rensa US Customs, måste du presentera motorcykeln och dokumentation som krävs, inklusive din Intyg om avdelning till Tullen. Tulltjänstemän kommer att ligga på den amerikanska exporthamn att din motorcykel ska skickas från.
5 tullombud hjälpa till att få din motorcykel genom tullen

överväga att anlita ett tullombud. Det finns uppskattningsvis 11.000 licensierade tullombud i USA som kan hjälpa underlätta ditt leveransprocessen. Tullombud att säkerställa att din försändelse uppfyller federala import-och exportmarknader. De kan också förklara de tullar, avgifter och skatter som kommer att förknippas med din försändelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107697.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.