Lagar om kör en motorcykel

Att köra en motorcykel, om det görs på ett säkert och ödmjukt, är en trevlig form av transport. Varje statens motorcykel köra lagar varierar något från nästa, men varje lag är på plats för att garantera säkerheten för förarna landet. Ingen motorcykel lag är för trivialt för att lyssna. Det är viktigt att känna till de ridning lagarna i ditt tillstånd eftersom böterna är dyra och konsekvenserna av att inte köra så säkert som möjligt är bra. Säkerhet Gear
mer redskap du bär, desto bättre.

Att manövrera en motorcykel på vägar, skall föraren bära hjälm om under 21 år i Texas, Florida, South Carolina, Kentucky och Rhode Island. I de flesta stater, inklusive Kalifornien, New York och Georgien, måste alla bära en hjälm. I många andra stater, däribland Colorado, New Mexico och Oklahoma, ryttare under 18 år måste bära hjälm. Även lagarna kan variera i ditt tillstånd, det är alltid en bra idé att bära en hjälm.

I alla stater, måste du bära skyddsglasögon i off-road körning.
Lights

dagtid och nattetid strålkastare krävs för motorcyklisterna, enligt American Motorcycle Association. Eftersom de är mindre i storlek än de flesta bilar, motorcyklar är svårare att se komma, så strålkastaren regeln gör dem mer synliga för förare av andra fordon. Undantaget är om din motorcykel tillverkad före 1975.
Trafikreglerna
Motorcyklar

är lika mycket en del av trafikflödet som en bil eller lastbil, så motorcyklisterna måste följa alla regler som gäller för bilar och lastbilar - med undantag av dem som nämns ovan. Detta inkluderar registrering och besiktning lagarna i ditt tillstånd och trafikreglerna i ditt tillstånd.

Cyklister som tror att de står över reglerna i vägen och väva in och ut i trafiken är de som hamnar i allvarliga olyckor . Säkerhet är av yttersta vikt för att köra en motorcykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106983.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.