Hur man installerar Shogun Frame Sliders

Alla motorcyklister förstår att krascha är en del av spelet. Så småningom kommer det att hända med ens den bästa ryttaren. För att förbereda sig för detta faktum, har många sport cykel ryttare valt att investera i ett par ram reglagen för att skydda sin motorcykel är dyrt ramar och motorer. Medan många av de frame sliders tillgängliga från Shogun Motorsports installeras relativt lätt, tack vare ett bolt-on "no-cut" designen, några ram reglagen använder en racing-stil design, vilket kräver att du skära hål i motorcykelns kåpor. Varken metod är för svårt för de flesta motorcyklister att installera, men en viss förberedelse krävs. Saker du behöver
Allen skiftnycklar
modellera
Electric drill
Visa fler instruktioner
1

Öppna din Shogun kit frame reglaget och ta en inventering av satsens innehåll. Du bör ha ett par av plast reglaget puckar, två puck bultar, två fästen och två ersättare motor mount bultar. Notera att ramen reglaget puckar och motorfästet bultar kan innehålla en längre bit och en kortare bit. Detta är normalt.
2

Ta bort kåporna från din motorcykel, med hjälp av en insexnyckel. Detta kommer att ge dig fullständig tillgång till ramens motorfästen.
3

Lossa det vänstra motorfästet bult med en insexnyckel. Placera en bit modellera längs insidan av vänster kåpa panelen. Håll vänster kåpa mot motorcykeln och tryck modellera i den förlängda vänstra motorfästet bult. Avlägsna formplåten panelen. Klipp en 1 1/2 tums hål in i formplåten panelen som centreras runt bulthuvudet depression i modelleringen lera, med användning av en borrmaskin och en hålsåg. Ställ spackling åt sidan för nu. Detta steg är endast nödvändigt om du installerar en racing-stil Shogun kit ram skjutreglage.
4

Ta bort den vänstra motorfästet bult med en insexnyckel. Placera ramen reglaget fäste mot motorn. Skruva den kortare av de två ersättare motor mount bultarna i fästet och ramens motorfäste med en insexnyckel.
5

Placera den kortare av de två puckar ram reglaget på monteringskonsolen. Skruva pucken s bulten i fästet med en insexnyckel.
6

Montera högra ramen reglaget, enligt samma metod. Använd längre motorfäste bult och ram glida pucken till höger sida av motorcykeln.
7

Sätt tillbaka kåporna på din motorcykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110655.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.