Hur Montera Vindrutan på min Harley Davidson Softtail

Om du tar din Harley Davidson Softail på en road trip, lägga en vindruta kan betala stora utdelningar för att göra resan mer bekväm och minskar trötthet. På en väg resa, kan vind trötthet vara en faktor i din förmåga att stanna på din Harley under långa tidsperioder. Att ha en vindruta mellan dig och vinden kan göra resan mindre tröttande. Montering av en Harley vindruta är ganska lätt, och monteringssats levereras med alla nödvändiga delar, inklusive platta och tjocka brickor, svamp skruvar, knapphuvudet skruvar, bussningar gummi och en frontpanel remsor. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
insexnyckel ställa
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Leta upp monteringshålen på sidan av framgaffel bredvid pannlampa. Radar upp och placera panelremsan mot hålen på de främre gafflarna. Börjar på toppen och arbeta ut från gafflarna, sätter en svamp skruv genom en platt bricka, en gummibussning och en tjock bricka och dra åt för hand. Snug skruven med antingen hylsnyckel eller insexnyckel, som är lämpligt. Upprepa processen på nedersta hålet med en knapphuvudskruv. Dra åt skruvarna till 96 in.-lbs. Upprepa processen på andra sidan.
2

Ta vindrutan ordentligt på vänster och höger sida. Sänk vindrutan i spåren mellan gummibussningar på båda sidor av gaffelenheten och och låsa den på plats. Pivot vindrutan mot baksidan av cykeln tills käftarna på vindruteaggregatet låsa på övre gummiupphängningen bussningar. Tryck vindrutan ordentligt.
3

Provkör motorcykeln för att se till att vindrutan är säker. Vinden slår vindrutan hjälper faktiskt hålla den på plats. Om vindrutan skallror eller flyttar, göra några slutliga justeringar när du kommer hem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107611.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.