Hur man gör en wheelie på en Yamaha PW80

Utföra en wheelie är en av de mest populära knep en ryttare kan utföra på sin Yamaha PW80 , eller någon annan smuts cykel . Ryttaren dyker framsidan av cykeln upp i luften och balanserar sin vikt så att han rider på bara bakhjulet . Även om detta är en av de enklare knep att lära på din smuts cykeln , det är farligt vid höga hastigheter . Instruktioner
1

accelerera långsamt till cirka 10 till 15 miles per timme .
2

försiktigt pressa dirtbike s koppling bara tillräckligt så att motorn börjar rev snabbare . Inte fullt ut engagera kopplingen .
3

Applicera mer gas på gaspådrag för att ytterligare öka motorns varvtal .
4

Släpp kopplingshandtaget stadigt , men snabbt. Om du släpper det plötsligt , kan den främre änden hoppa i luften för snabbt . Det kan ta några försök om du försöker detta för första gången , men cykelns främre änden kommer att stiga med halka kopplingen på detta sätt . Dra inte upp på styret för snabbt eftersom den främre änden stiger . Du kan göra att smuts cykel att komma ut från under dig .
5

Skift din kroppsvikt något mot baksidan av cykeln , men inte hela vägen . Applicera försiktigt på gasen som behövs för att hålla cykelns framhjul upp i luften .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108822.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.