Vilka är orsakerna till motor Misständning i en BMW ?

BMW är en högpresterande , lyxbil från Tysklands bayerska Motor Works . Motorproblem som misständningar i denna elit fordonsklass kan bli dyrt om det inte upptäcks tidigt . Den vise bilist bör noggrann hand om sitt fordon för att bevara sina investeringar och körupplevelse . Crank Position Sensor


En dåligt fungerande vev lägesgivare kan kasta av tändningsmatris resulterar i kolven oegentligheter och stöttålighet . Manifestationen av detta problem skulle kunna vara i motorn slår bakut , minskad bränsleförbrukning och enkel acceleration . När sensorn inte helt fordonet inte kan starta .
Tändstift Wiring

Förlust av gnista är också en huvudmisstänkt i motorn misständning . Slitna tändstift ledningar eller en sprucken fördelarlocket i fordonet kan minska funktionaliteten tändstift som skulle påverka alla BMW: s cylindrarna inte bara en. Resultatet är förmågan att hålla rätt luft och bränsle blandningen i motorn och en misständning sker .
Avgasventil /Topplockspackning

Otillräcklig kompression kan också visa samma feltändning symptom som ledningar eller en dåligt fungerande sensor . Utlöst avgasventilen kommer att orsaka en luftläcka vilket kommer att påverka luft till bränsle blandning på samma sätt som en sprucken fördelarlocket . En sprucken topplockspackning kommer att orsaka åtminstone två cylindrar ur funktion och kommer att kräva betydande reparera om det är den skyldige .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106065.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.