Hur man använder T-Rex Motorcykel stativ

ett viktigt verktyg i en motorcykel racer eller mekaniker arsenal, är T-Rex Racing motorcykel står för att lyfta cykeln eller delvis, när de används i par, helt från marken för att bistå i däckbyten och andra underhållsrutiner. Bestånden fungerar som enkla spakar, lyft de flesta motorcyklar med lätthet genom att öka den hävstångseffekt som genereras genom att trycka på hissen nedåt. Korrekt teknik är nyckeln till att lyfta en motorcykel med en monter, men processen tar lite tid att lära sig. Instruktioner
framgaffel Stand
1

Stand direkt framför motorcykeln och vrida styret så att framhjulet pekar direkt framåt.
2

Placera framgaffeln står framför framhjulet och linje gummikuddar upp med botten på framgaffeln rören.
3

Luta motorcykeln i vertikalt läge och håll upprätt med en hand . Med den andra handen, skjut gummikuddar direkt mot gaffelbenen.
4

Tryck ner handtaget i en enda, flytande rörelse att lyfta motorcykeln.
5

Demontera motorcykeln från stödet genom att långsamt dra handtaget mot dig. När motorcykeln är sänkt till marken, hålla den upprätt och rulla motorcykeln lätt bakåt för att rensa montern.
Bakre Stand
6

Fäst lämplig lyftanordning för din motorcykel. Om din motorcykel har spolar installerade på svängarm använda sliden lyftare bilagor, annars använd gummikuddar att lyfta swing arm
7

Placera dig själv på baksidan av motorcykeln och placera. bakre stativet bakom bakhjulet. Rikta in gummikuddar eller spole lyftar upp till svingen.
8

Luta motorcykeln i vertikalt läge och håll upprätt med en hand. Med den andra handen, skjut gummikuddar direkt mot svingarmen. Om du använder en spole lyften, bör spolarna vara centrerad i lyftarna.
9

Tryck ner handtaget i en enda, flytande rörelse att lyfta motorcykeln.
10

Demontera motorcykeln från stödet genom att långsamt dra handtaget mot dig. När motorcykeln är sänkt till marken, hålla den upprätt och rulla stativet lätt bakåt för att rensa bakhjulet. Settle motorcykeln på cykelställ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106640.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.