Hur Size en motorcykel vindruta

De flesta människor föredrar motorcykel vindskydd som de ser över, snarare än genom. Människor i kallare, mer regnig klimat föredrar generellt sköldar som skyddar mer av överkroppen mot vinden, medan cyklisterna i varmare klimat uppskattar luftflödet som ger dem extra ventilation under de varma sommarmånaderna. Tricket för att få ordentlig täckning för att tillgodose personliga preferenser faller i att veta hur man mäter vindrutan höjd, och dess relation till motorcykeln. Saker du behöver
Yardstick
Maskeringstejp 2 markörer - nycklar, stenar, etc.
Visa fler instruktioner
1 p Om du har en manuellt justerbar vindruta, lägga den i det lägsta läget. Vissa motorcyklar har vindskydd som har en inställningsratt som höjer och sänker skärmen. För att bestämma storleken passar bäst för dig, placera skärmen i sin lägsta inställningen. Om du har en elektriskt justerbar vindruta, lägg den 1/4 av vägen upp från sin lägsta inställningen. På plan mark
2

Parkera motorcykeln sedan använda en måttstock, mått 30 meter framåt från mitten av framhjulet, och placera en markör på denna plats.
3

Åtgärd 30 meter bortom den första markören och placera en markör på denna plats.
4

Tejpa måttstock till den befintliga vindrutan så att den 20-tum märke på måttstocken jäms med toppen av vindrutan. Den låga änden av pinnen ska vara nere, och pinnen ska centreras på vindrutan.
5

Sitt på cykeln och ta med den till en upprätt position Titta på första markör och bestämma vilken höjd av pinnen matchar upp med var du ser den första och andra markörer.
6

I ett varmare klimat, eller för en preferens för mindre vindskydd det ideala vindrutan höjd bör falla precis ovanför 30-fots markör. I ett svalare eller blötare klimat, eller för en preferens för mer vindskydd, bör den ideala vindrutan höjd falla närmare 60-fots markör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107609.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.