Hur man byter bromsar på en Harley-Davidson

Byta din Harley-Davidson motorcykel har bromsbelägg innan de friktions-genererande material försvinner till en tjocklek av mindre än 1/8 av en tum kan behålla din Harley-Davidson förmåga att stanna snabbt och säkert sätt. Medan försiktighet måste vidtas för att undvika skador på motorcykelns hydrauliska bromsslangar och skivor, kan du uppnå detta uppdrag i en relativt kort tid med vanliga handverktyg. Med lite övning, bör de flesta Harley ägare kunna ersätta sina motorcykelns bromsbelägg inom en halv timme. Saker du behöver
Hylsnyckel uttag
bungee rep
Flat skruvmejsel
Bromsbelägg
Visa fler instruktioner
1

Unbolt bromsoket från framgaffeln med hjälp av en hylsnyckel. Lyft bromsok av dess montering på den nedre gaffelben. Skjut bromsok bort bromsskivan.
2

Häng bromsoket från motorcykelns styre, med ett bungee rep till vagga bromsoket. Häng inte bromsok från sin broms slang.
3

Placera spetsen på en skruvmejsel mellan bromsklossarna. Tryck bromsbeläggen mot sidorna av bromsok, med hjälp av skruvmejseln som en hävstång för att dra bromsok s kolvar i bromsoket bostäder.
4

Skruva bromsbelägget bultarna från baksidan av bromsok med en hylsnyckel. Dra bromsbelägg ur bromsoket.
5

Dra bromsbelägg utanför slammerförhindrande klipp och kassera dem. Placera en ny uppsättning bromsbelägg runt slammerförhindrande klipp.
6

Sätt bromsbeläggen i bromsoket, rikta in hålen på undersidan av bromsbeläggen med bromsok s bulthål. Skruva bultarna bromsbelägg på plats med hjälp av en hylsnyckel.
7

Skjut bromsok över bromsskivan och på dess fästet på den nedre gaffelben. Skruva bromsok s bultar på plats, med hjälp av en hylsnyckel för att säkra bromsok på framgaffeln.
8

Pump bromshandtaget flera gånger för att skjuta bromsok s kolvar mot bromsbeläggen. Stanna när bromshandtaget ger en fast känsla när drog.
9

tillbaka den bakre bromsbelägg enligt samma förfarande, unbolting bromsok från den vänstra sidan av bakhjulet istället.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107568.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.