De bästa Motorcykel porttelefoner

Dela erfarenheter medan ridning motorcyklar bidrar till njutningen, men endast om motorcykeln porttelefoner fungerar. Dålig kvalitet snabbtelefoner antingen fungerar bara när cyklisterna är rätt bredvid varandra, eller har för mycket bakgrundsljud för att vara funktionell för mer än de mest grundläggande kommunikation, eller misslyckas med att aktivera när talat in. Måttet på bra motorcykel porttelefoner med funktionell avstånd, röstkvalitet och användarvänlighet. Bluetooth

Bluetooth kommunikationsenheter arbetar helt utan sladdar. En Bluetooth-hjälmen har högtalare så att bäraren att höra andra ryttare, och en röststyrd sändare gör det möjligt för föraren att prata med andra ryttare. Dessa system typiskt också tillåter föraren att lyssna på radio och svara Bluetoothtelefoner samt att ta emot hörbara ledtrådar från en Bluetooth GPS-enhet. Eftersom tekniken förbättras, så gör utbudet. De tidiga modellerna fungerade bara inom ett par hundra meter från varandra, men nyare modeller annonsera intervall upp till en mil.

Scala Rider G4 Powerset

www.powersportsuperstore.com

Starcom1

www.starcom1.com
GMRS

GMRS är en förkortning som står för General Mobile Radio Service. Nackdelen med dessa system ligger i deras användning av offentliga etern. I tätbefolkade områden samtal inte kan vara helt privat, och användare kan även höra andras samtal, och användning av ett GMRS kräver ett radiotillstånd. På den positiva sidan, dessa radioapparater har en räckvidd på flera miles, oavsett hinder. De kan också kommunicera med billiga handhållna enheter, som hjälper om ryttare har en support bil eller behöver möta upp med någon som inte äger ett komplett kommunikationssystem. Några av de systemen också tillåta en Bluetooth plug-in.

ChatterBox

www.mwsbike.com

Midland BTA302

www.midlandtwowayradio.org

FRS

FRS kommunikationssystem har mycket gemensamt med GMRS system, förutom att de inte kräver en särskild licens för användning, och har inte riktigt som ett bra intervall. De tillåter användning av add-on handhållna radioapparater och eftersom dessa system brukar kosta mindre än de andra typerna, kan vara ett bra alternativ för någon på en budget. FRS står för Family Radio Service, och använder samma etern som vanliga walkie-talkies.

Chatterbox och Starcom båda erbjuder FRS motorcykel intercom system, som gör många andra intercom företag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107596.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.