Hur du ändrar ett batteri på en 2005 Harley Sportster 883

Harley-Davidson Sportster 883 är utrustad med ett batteri för att kräva lite i vägen för underhåll eller service tills den slocknar. När batteriet i din Sportster 883 dör, köpa ett 12-volts batteri från en Harley-Davidson återförsäljare, Biltema eller motorsport specialist. Byt batteri hemma på några minuter med en stjärnskruvmejsel och spara på bekostnad av en tekniker. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lossa skruven som håller baksidan av sätet med en stjärnskruvmejsel. Lyft upp sitsen och dra den mot baksidan av motorcykeln för att ta bort det.
2

Lyft av locket till batterifacket och ställ den åt sidan. Avlägsna skruven på spännband med en stjärnskruvmejsel. Lyft remmen bort batteriet.
3

Koppla bort den negativa batterikabeln med en stjärnskruvmejsel. Upprepa processen för den positiva kabeln. Lyft ut batteriet ur facket. Placera det nya batteriet i batterifacket.
4

Anslut den positiva batterikabeln och dra åt den med en stjärnskruvmejsel. Upprepa detta för den negativa kabeln. Byt spännbandet och fäst skruven med en stjärnskruvmejsel. Placera locket på facket.
5

Flytta motorcykeln sätet. Dra åt fästskruven med en stjärnskruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110187.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.