Hur att transportera en motorcykel till Europa

Du kan skicka din motorcykel till Europa för att sälja den till någon i Europa eller till dig för transport när du kommer dit . I båda fallen måste du vidta åtgärder för att transportera din motorcykel via ett transportföretag eller transportör som specialiserat sig på motorcykel transport . Du kan också prova att ringa last departementet flygbolaget direkt för att se om de kan skicka den till dig . De kan skicka den till dig eller så kan de hänvisa dig till en motorcykel transportföretag . Instruktioner
1

Hitta ett företag motorcykel transport att fartyg utomlands . Se avsnittet Resurser nedan för en lista över transportföretag .
2

Call flera företag att jämföra priser och förfaranden . När du hittar en som du gillar , gör betalningsarrangemang och boka flyg för din motorcykel genom dem .
3

Fyll motorcykeln tanken eller kör det runt tills det har mindre än en fjärdedel tank kvar .
4

Avlämning cykeln vid angiven flygbolaget och flygplatsen . Var noga med att ta den till last avdelningen . Vanligtvis de vill att du ska släppa av motorcykeln 24 timmar i förväg , men transportföretaget kan ge dig råd om sina regler . Också ta reda på om du kan lämna väskor på cykeln eller om de bör tas bort först innan transport .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107591.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.