Hur man tar bort Grips Metall Motorcykel

Ändra styret är ett billigt och enkelt sätt att piffa upp din cykel. Medan processen att avlägsna dina gamla metall grepp inte kräver någon särskild kompetens eller ovanliga verktyg, gör det kräver tålamod och lite finess. Stick med stegen här för att göra borttagningen så snabbt och enkelt som möjligt. Saker du behöver
Flathead screwdriverAdhesive upplösning solutionTorx skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de två torx-skruvarna som håller strömställarhuset tillsammans. Omkopplaren hölje ligger på styret, precis vid sidan av greppet. Dra halvorna av strömställarhuset isär mycket långsamt och försiktigt
2

. Var noga med att inte trassla eller bryta strömbrytare och sladdar mellan dem.
3

Doppa bladet på en skruvmejsel i ett lim upplösande lösningen som Goo borta eller WD-40. Långsamt och försiktigt arbeta huvudet av skruvmejsel i mellan grepp och styret själv. Tryck och vicka skruvmejselbladet att bryta bindningen mellan gummit inre skikt av metall grepp och styret.
4

Arbeta dig hela vägen runt styret med bladet av skruvmejseln. Ta bort skruvmejseln varje minut eller så för att doppa i limmet upplösande lösningen igen. Försök att fördela lösningen i hela utrymmet mellan grepp och styret, och se till att nå hela vägen till slutet av greppet och hela vägen runt styret.
5

Lägg en hand på styret för att hålla dem stadigt medan du sakta vrider lossade greppet med den andra handen. Fortsätt att vrida och dra i handtaget tills det kommer hela vägen från styret. Detta steg kan ta lite tålamod.
6

Upprepa hela processen på andra styret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106216.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.