Harley kopplingshandtaget Instruktioner

En Harley-Davidson motorcykel kopplingshandtaget är föremål för ständig användning, dras in och släppte flera gånger under loppet av en enda åktur. Medan dessa aluminium spakar är ganska tålig, kommer de bryter lätt om motorcykeln tappas. Lyckligtvis tillåter kopplingshandtaget enkla designen det tas bort snabbt och med ett minimum av verktyg, vilket gör det till en uppgift som kan utföras i Harley-Davidson återförsäljare parkeringsplats vid behov. Vänta minst 15 minuter för att slutföra jobbet. Saker du behöver
Wrench
platt skruvmejsel
ersätter kopplingen
Visa fler instruktioner
1

Följ kopplingshandtaget kabel på motorcykelns ram för lokalisera kabeln justerare. Skjut dammskyddet bort av kabeln justeraren.
2

Lossa muttern från kabeln justeraren med en skiftnyckel. Vrid justeringsanordningen medurs för hand för att lossa kabeln och kopplingshandtaget.
3

Bänd låsringen bort av kopplingshandtaget s tapp, som ligger på undersidan av kopplingshandtaget abborre, med en platt skruvmejsel. Skjut spårtappen upp och ut kopplingshandtaget och kopplingshandtaget abborre.
4

Dra spaken från kopplingshandtaget abborre. Skjut kopplingen kabelns cylindrisk ände fat ur kopplingshandtaget s hållarspår. Kasta kopplingshandtaget.
5

Slip kabelns ände fat i den nya kopplingen s hållarspår. Sätt i kopplingshandtaget in kopplingshandtaget abborre.
6

Infoga ledtappen in kopplingshandtaget och dess abborre, vilket stiftets spets att sticka ut från botten av abborre. Tryck låsringen på spåret på vridtappen exponerade spets med spetsen på skruvmejseln vid behov.
7

Tvinna justerare moturs för att sträcka kopplingen kabeln. Griparkopplingen i något för att kontrollera kopplingen kabelns slack. Dra kabeln med kabeln justeraren tills kopplingshandtaget kan bara flytta 1/8 av en tum innan det faktiskt drar kabeln.
8

Dra åt låsmuttern mot kabeln justeraren med skiftnyckel. Dra dammskyddet av gummi över kabeln justerare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107592.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.