Hur du använder Bluetooth med en hjälm

Bluetooth hjälm headset blir populära bland motorcyklister som föredrar att hålla kontakten hela tiden. Dessa hjälmmonterade enheter, vilket kan inkludera en MP3-spelare och GPS-anslutning, är i allmänhet lätta att använda, men kräver lite tekniskt kunnande. Instruktioner
1

Installera Bluetooth-enhet på din hjälm. I de flesta fall kommer anordningen att komma med ett fäste som måste vara fastsatta eller fästas på sidan av hjälmen. Följ tillverkarens förslag. Sätt högtalarna i hjälmens öron fickor, trycker på kardborrband på baksidan av högtalaren i hjälmens foder. Fäst mikrofonen på hjälmen, placera den direkt framför munnen.
2

Para ihop Bluetooth-enhet till din mobiltelefon eller liknande enhet och aktivera Bluetooth. Markera alternativet Sök på telefonens Bluetooth-meny. Ange "0000" när du uppmanas att ange en säkerhetskod PIN-kod. Bluetooth-enheten kommer nu att vara tillgängliga för användning med din mobiltelefon.
3

Besvara ett inkommande samtal eller ringa ett samtal genom att trycka på den större knappen på Bluetooth-enheten, vanligtvis placerad på framsidan eller toppen av enheten. Tala numret du vill ringa, eller ange namnet på den person som anges i din mobiltelefons telefonbok. Alternativt, manuellt ange telefonnumret på knappsatsen om din mobiltelefon inte har röst-uppringning kapacitet.
4

Justera volymen med de mindre knapparna på baksidan av Bluetooth-enheten. Välj en volymnivå som är bekväm, kan ännu höras över motorn och vindbrus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107151.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.