Så ta av Signaler Factory sätter på en motorcykel

En motorcykel fabrik utrustade blinkers är utformade för att vara så synliga och märkbara som möjligt för att se till att andra bilister ser dem. I de flesta fall, samma blinkers förringa maskinens slanka linjer, som sträcker sig ut från motorcykelns bakskärm och kåpor som stora orangefärgade utbuktningar. Installera en slankare och avgjort mer attraktiv uppsättning av blinkers är möjligt, vilket gör avlägsnandet av fabriken tur signalerar en prioritering. Det finns flera möjliga monteringsmetoder används av dagens motorcyklar, men de är alla relativt likartade och kan tas bort med bara vanliga handverktyg. Instruktioner
Fairing-Monterad blinkers
1

Ta spackling panelen blinkersen är monterad på. Ta spackling bultar med en insexnyckel och dra kåpan bort från motorcykelns ram.
2

Nå bakom kåpan och dra ur blinkers s ledningar kontakten från motorcykelns ledningsnät.

Billiga 3

Ta blinkers s monteringsmutter från insidan av kåpan med en skiftnyckel. Dra av blinkersen av kåpan.
4

tillbaka kåpan på motorcykeln. Ta blinkers från den motsatta sidan spackling med samma metod.
Fork-Mounted blinkers
5

Skruva loss strålkastaren trimringen s bultar med en stjärnskruvmejsel. Dra strålkastaren trimringen och lampan ur strålkastaren skalet för att komma åt blinkers s ledningar kontakt.
6

Ta bort muttern från baksidan av blinkers: s fäste på framgaffeln.

7

Följ blinkers s ledningar till strålkastaren. Koppla blinkers s ledningar kontakt från ledningsnätet i strålkastaren skalet.
8

Dra blinkers och dess ledningar ut från formen-monterade fästet. Upprepa på den återstående blinkers. Sätt ihop strålkastaren.
Bakskärm spårgående blinkers
9

Ta motorcykelns sits med sätet utlösningsmekanismen eller genom att ta bort alla skruvarna på sidorna och bak av sitsen med en insexnyckel.
10

Ta bort muttrarna från de nedre sidorna av bakskärmen med en skiftnyckel. Skjut han Fenders bultar ur bakskärmen järnväg. Ställ bakskärmen på bakhjulet.
11

bort blinkers av nötter från insidan av bakskärmen skenan med en hylsnyckel. Koppla blinkers s ledningar kontakt från ledningsnätet mellan sätesskenorna. Dra blinkers ur fender järnväg.
12

Upprepa på den återstående blinkers. Lyft bakskärmen på plats mellan fender skenorna. Sätt i Fenders bultar genom fender järnväg och i fender. Dra monteringsbulten s nötter med en hylsnyckel.
13

tillbaka sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107529.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.