Hur du anpassar en Harley Davidson Road King Classic

Anpassa motorcyklar har varit vanligt sedan 1940-talet, och det finns många saker du kan göra för att anpassa din cykel. Harley Davidsons har gått i spetsen för denna rörelse och, trots att tvekan den mest populära och välkända varumärke i motorcykel, det finns vissa anpassningar som kan göras för att förbättra utseende och prestanda för din Road King Classic. Instruktioner
1

Anpassa måla arbete. De mest populära och utmärkande sak du kan ändra på din cykel är personifiera lacken. Det finns många mönster som kan sättas på karossen med en professionell, eller så kan du använda stenciler och sprayfärg för att lägga till grundläggande mönster.
2

Ändra avgaserna. Detta är den vanligaste formen av motorcykel anpassning på alla cyklar, inte bara Harley Davidsons. Avgassystem kan ändras mycket snabbt och kan minska vikten på cykeln och förbättra prestandan.
3

Lägg förvaring till cykeln. Var det genom sadelväskor, bakpå lådor eller påsar tank, är det viktigt att se till att du har tillräckligt med lagringsutrymme om du reser långa sträckor.
4

Installera eller justera original styret. Det är viktigt att se till att du är bekväm när man rider din cykel, och detta kan uppnås genom att förändra eller ändra styret. Nya styret kan höja eller sänka ribban höjd och kan minska den totala vikten. Original styret är justerbara, så att du kan flytta dem till en bekväm position.
5

Byt däck. Nya däck kan erbjuda bättre grepp. Bakhjulet, särskilt, kommer att behöva ändras regelbundet som en del av underhållet.
6

Bifoga nya hjul. Nya fälgar kan vara lättare och ger dig ett annorlunda val av däck, vilka båda kan förbättra prestandan.
7

Installera ny fjädring. Nya stötdämpare kan förbättra åkkomforten, vilket är viktigt på långa resor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109036.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.