Hur man installerar kasta över sadelväskor

kasta över sadelväskor är en typ av förvaring för motorcyklar. Påsarna tillåter föraren att lagra sin utrustning på vardera sida av motorcykeln. De är oftast gjorda av svart läder för att matcha MC-kläder, men de kan göras av någon typ av tyg. De sadelväskor inte bara bidra till att balansera cykeln, men de ger gott om förvaringsutrymme under resor. Du kan göra eller köpa kasta över sadelväskor för motorcyklar, och de är ganska lätt att installera. Saker du behöver
skruvmejsel
sadelväskor Drill
, ok med band
Visa fler instruktioner
1

Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller motorcykeln sätet till ramen. Skjut fram stolen sedan bakåt för att ta bort nyckelhålet och bakre fästena tank. En enda skruvmejsel bör vara tillräcklig för att ta bort sitsen, beroende på cykeln modellen.
2

Knyt oket, som vanligtvis hålls samman med läder eller nylon remsor. Oket är den del av sadelväskor som går under sätet. Addera 3

Placera varje sadelväska där du vill att de ska sitta på din cykel. Oket lägger under sätet, med en sadel påse på vardera sidan av cykeln. Den bästa platsen är oftast över chocker.
4

Mark där oket är placerad över hårdvaran på cykeln och där den överlappar, med hjälp av en permanent märkpenna.
5

Ta bort sadelväskor. Lägg dem platt på marken och placera oket över ett objekt, till exempel en gammal telefonbok. Se till att markeringarna du gjorde linje med varandra och att det färdiga hål laguppställningen. Om de inte gör det, borra hål genom oket och knyta ihop dem med en remsa av läder tagen från oket. Du är i grunden åter trär oket ties.
6

Placera sadelväskor tillbaka på cykeln och placera dem.
7

tillbaka motorcykeln sätet genom att ersätta skruvarna .
8

Undersök sadelväskor att se till att de inte vilar på något som kan fastna i dem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106942.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.