Suzuki B-King Specifikationer

2010 års B-King är en motorcykel som utvecklats av Suzuki. Detta är den senaste modellen, som av 2010, i en serie som först kom ut på marknaden 2008. Den finns i två färger: grå och silver eller helt svart. The B-King har en tillverkare föreslagna priset (MSRP) i $ 12.899 per november 2010. Mått

Vila på en 60-tums hjulbas, är chassit 88.4 inches lång, 31,5 inches bred och 31,7 inches hög. Ramen rensar marken med 4,7 inches på sin lägsta punkt. Den främre däcket är 17 inches i diameter och är inkapslad i en 4,7-tums bred däck med en sidovägg höjd av 3,3 inches. På baksidan däcket är mycket grövre på 7.9 inches bred med en sidovägg höjd av 3,9 inches, vilket också passar en 17-tums diameter hjul. Den torrvikt Suzuki --- vikten av ett fordon när det har tömts på alla sina vätskor, såsom olja och gas --- är £ 518,1 B-King kan lagra maximalt 4,4 liter bränsle i dess tank.
Ström

A V-2 motorn är hjärtat i B-King. Cylindrarna 'diameter är 3,2 inches, så kallade hålet. Två kolvar reser totalt 2,6 inches i cylindrarna, allmänt känd som stroke. Båda cylindrar är utrustade med fyra ventiler som styr avgaserna. Motorn har ett kompressionsförhållande --- förhållandet av cylinderhuvudet volym jämfört med kolvens volym före och efter ett kompressionsslag --- av 12,5:1. Den har också en förskjutning av 81,77 cubic inches, vilket är den volym som sveps av kolvarna i en rörelse från den övre dödpunkten (TDC) det nedre dödläget (BDC). Två kamaxlarna är placerade ovanför förbränningskammaren inom cylinderhuvudena, det kallas dubbel överliggande kamaxel (DOHC). En behållare för olja är inbyggd i motorn för smörjning, kallas våt sump. Motorns temperatur styrs med tryckluft och olja kylsystem.
Övriga funktioner

En sexväxlad växellåda transmission överför motorns kraft ned i hjulen . En olja-dämpad inverterad teleskopisk fjädring med spiralfjädrar absorberar gupp i vägen, tillsammans med en länk upphängning på baksidan, även utrustade med spiralfjädrar. Fordonet utlöstes i livet av en elektrisk startmotor och transistoriserad tändning. Tre skivbromsar --- två på framsidan och en på baksidan --- stoppa Suzuki.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109550.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.