Hur man installerar en lysdiod på en motorcykel

Om du är en cykel ägare som vill visa upp, sedan lägga lysdioder för att din cykel kommer att ge den en fin glöd-in-the-dark utseende och göra det sticker ut på vägarna . Dessa lampor avger låga ultravioletta strålar, vilket gör dem perfekta för att skapa en konstnärlig atmosfär. LED kan installeras på alla motorcykel som besitter ett utrustat batteri. Det är en ganska enkel process att installera lysdioder, kräver endast en grundläggande elektriska kunnande. Saker du behöver
ren trasa
Självhäftande Wire tejp
strippa
Zip-slipsar
Visa fler instruktioner
1

Välj och besluta om fästpunkterna för dessa LED-lampor. Rengör monteringsplatsen du har valt med hjälp av en ren trasa. Säkerställa att inga rester eller överblivna materialet är kvar, eftersom det kan störa lim du ansöker senare.
2

Identifiera den rutt du vill att din LED ledningar att ta samtidigt nå själva batteriet. Försök att hålla ledningarna så diskret som möjligt.
3

fastställa tillträdet till din motorcykel batteri genom att ta bort sätet eller någon annan komponent som finns i vägen. Placera styrenheten på dess monteringspunkt med hjälp av tejp. Kör lysdioderna ledningsnätet till cykelns batteri, men inte ansluta den ännu.
4

Placera det första ljuset på den tidigare valda fästpunkten. Låt resterande uppbackning stanna på den självhäftande remsan s paket medan du väljer rätt plats för ljuset. Ta bandet och ställa in ljuset när du hittar den mest lämpliga monteringsplats.
5

Kör ljusets kabeln till styrenheten och anslut den. Använd zip-band att fästa ledningar och hålla den dold. Detta kommer att öka det estetiska överklagande av lamporna och bidra till att förhindra eventuella skador. Upprepa denna procedur tills alla LED-lampor har anslutit. Gå med ledningsnätet till batteriet och installera den plats du tog ut eller några andra komponenter du inledningsvis bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110443.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.