Hur powershifttransmissioner en Honda Mellan Gears

Ström växling är en motorcykel teknik som gör det möjligt för föraren att lägga in en högre växel utan att använda kopplingen . När det används på en racerbana , kan driva växling bidra till att upprätthålla ryttarens hastighet utan avbrott för urkoppling av motorn . Eftersom de flesta tävlingar vinns eller förloras på bara en bråkdel av en sekund , gå igenom hela processen med att dra i kopplingen , flytta och släppa kopplingen kan råna en racer av denna dyrbara sekundsnabb fördel . Lära sig att maktskifte är enkel , men kräver övning att använda skicklighet effektivt . Instruktioner
1

Starta din motorcykel och övergång till första växeln . Accelerera bort från startpunkten , bibehålla en måttlig och konstant hastighet utan att rulla gasreglaget framåt eller bakåt .
2

Tryck uppåt på växelspaken lätt . Applicera endast tillräckligt tryck på spaken för att lyfta den tills det tar stopp . Tryck inte hårt nog att smälla växelspaken i tvåans växel .
3

Rulla gasreglaget framåt något för att minska motorns varvtal ( RPM ) . Växelspaken ska dyka upp i tvåan . Släpp trycket på växelspaken så snart växlingen sker och rulla gasreglaget tillbaka att accelerera .
4

Öva växling till en högre växel som din komfort nivå och hastigheterna ökar .
< br > Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106997.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.