Hur man målar en Honda Gold Wing

Måla en Honda Gold Wing att anpassa sina färger för att passa dig. Måla en motorcykel sker ofta genom cykelentusiaster. Målning i en affär, professionellt, kan vara mycket dyrt. Målning hemma är tidskrävande, men glädjande. Du kan välja vilken färg och med erfarenhet kan du börja experimentera med mönster eller motiv. Saker du behöver
600-grit sandpapper
1500-grit sandpapper
Varmt vatten
Bil tvål
bomullstyg
Ansiktsmask
tidningen
Lack
klarlack
Cutting pasta
polermedel
Visa fler instruktioner
1

Sand bort det aktuella lack med torrblästras 600-slippapper.
2

Tvätta bort damm med varmt vatten och bil tvål. Vara noga med att rensa motorcykeln av allt damm och skräp så att inget av det fastnar i färgen senare.
3

Torka motorcykeln genom att torka av den med en bomullsduk.

4

Tejpa över alla delar av det du inte vill måla, såsom avgasrör, sitsar och delar krom.
5

Sätt på en ansiktsmask och täcka omgivande ytor med tidningen för att hålla dem från att bli målade också.
6

Använd en sprutpistol att applicera lack i ett tunt, jämnt sätt. Vänta 45 minuter för färgen att torka och sedan upprepa med ytterligare två skikt på samma sätt.
7

Låt dessa tre lack rockar att prova i två timmar. Sand bort eventuella droppar eller springer i lacken.
8

Applicera 02:59 fler lager av bil färg färg med sprutpistol, väntar på 45 minuter mellan lagren. Låt torka i två timmar och åter sand bort eventuella droppar.
9

Applicera fyra till fem lager av klarlack med sprutpistol, vänta minst 30 minuter mellan varje skikt. Låt klarlack för att torka över natten.
10

Spray motorcykeln med ytterligare två lager av klarlack. Låt klarlack för att torka i minst två dagar innan du fortsätter.
11

Blöt 1500-grit sandpapper och köra den över lack för att ta bort eventuella grova fläckar. Skölj cykeln med vatten och torka den.
12

Ansök klippa klistra med en trasa på ytan av motorcykeln, sedan arbeta pastan in med en ren trasa. Detta kommer att lägga glans till cykeln. Torka bort den skärande pastan med en ren trasa. Skölj din motorcykel nytt med vatten.
13

Applicera ett polermedel med en trasa på ytan av motorcykeln. När du torka bort polermedel du kommer att lägga ytterligare glans till motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110212.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.