Hur man tar bort den plats på en Honda CB250

Tårar, sprickor och revor på din motorcykel sätet är resultatet av normalt slitage från elementen och från daglig användning. Du kan välja att ta bort sitsen från Honda CB250 att ersätta den med en ny, eller du kanske bara vill ha tillgång till lagringsenheten sitter under sitsen. I båda fallen var det säte som är utformat för enkel borttagning. Saker du behöver
Replacement säte, om det behövs
Visa fler instruktioner
1

Placera nyckeln i tändningslåset för din Honda, men stäng inte av motorn på vid tiden. Du behöver nyckeln i läge för att frigöra plats.
2

Titta framför bakre blinkers på växelspaken sidan av din Honda C250. Du hittar låsmekanism för din hjälm. Detta ser ut som en slinga med ett lås bredvid.
3

Ta nyckeln som bifogas denna hjälm låsning område och vrid. När du gör det, skjuter detta den lilla spaken bredvid den framåt. Detta gör att sitsen för att låsa upp.
4

Fortsätt att hålla det ner spaken som du tar tag passageraren rem som är på baksidan av stolen och ge den ett bra drag. Sitsen ska bryta sig loss från sin position. Släpp spaken när du har dragit sätet off.
5

Ta ut nyckeln ur tändningen efter att du har tagit bort sitsen.
6

Titta under sätet när du installerar en ny för att vara säker på att den främre änden är vänd framåt. Placera förarens slutet på första, och tryck sedan på gaveln för att låsa den på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107906.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.