Så att välja rätt Motorcykel

När du väljer en motorcykel, det finns några riktlinjer som hjälper dig att fatta rätt beslut. Till skillnad från bilar, motorcyklar varierar för att passa storlek och erfarenhet nivå av ryttaren. Med ett brett utbud av motorcyklar i olika effektområden och stilar, det finns garanterat att bli en där ute för dig. Instruktioner
1

Tänk säkerhet när man väljer en motorcykel. Om du aldrig har ägt en innan, titta på några med mindre hästkrafter. Inte bara kommer du spendera mindre pengar, kommer du att bli säkrare när du accelererar. Motorcyklar med mycket makt kan komma rätt ut från under en oerfaren ryttare om han tillämpar för mycket tryck på gaspådrag.
2

Ride i smutsen med en terränggående motorcykel. Designad med ökad fjädring, kommer dessa cyklar bär dig över hopp och genom sand och lera. Deras däck har stora knölig trappsteg för att gräva i mjuk mark. De är kända som motocrosscyklar. Överväga omfattningen av din tilltänkta motocross ridning när man väljer en off-road cykel. Lätta kraftfulla cykler behövs för hoppning och racing.
3

glida längs vägen på en klassisk upprätt motorcykel, såsom en Harley Davidson. Designad för ryttare att sitta rakt upp, dessa är bra cyklar för långväga körning och touring. Två personer kan sitta bekvämt och valfria ryggstöd för en passagerare finns tillgängliga. Dessutom kan dessa motorcyklar drar små cykel-trailers och de har tillräckligt med utrymme för att hålla sadelväskor.
4

Trick och stunt på en kula cykel. Också känd som en grenen raket, är dessa motorcyklar konstruerade för hastighet och dvärgväxt. Även mycket populär bland tonåringar och unga vuxna, många olyckor inträffar varje år med ryttare av kula cyklar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106131.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.