Hur man sätter gel Sittplatser på motorcyklar

Att sätta gel platser på en motorcykel lägger en stor tröst för vad kan ibland vara en mindre än behaglig åktur. Det finns många typer av gel sits tillgängliga, och det finns några sätt att lägga gel på dina befintliga motorcykel säten. Följ stegen nedan för enkla och effektiva sätt att lägga gel komfort till din motorcykel säten. Instruktioner
1

Hitta en direkt plats ersättare gel. Detta är det enklaste, om inte alltid det billigaste alternativet. Seat beslutsfattare såsom Saddleman och Corbin göra direkta säten ersättning gel för många motorcykel märken och modeller. Då är det helt enkelt en fråga om att ta bort din gamla stol, och ersätta den med den nya. På de flesta motorcyklar detta är en ganska enkel process som beskrivs i bruksanvisningen.
2

Har din plats reupholstered med en gel insats inuti. Om du har en egen stol, eller en sällsynt motorcykel som tillverkarna inte längre göra säten, kan detta vara det bästa alternativet. Butiker som är specialiserade på bilklädsel vanligtvis kan göra motorcykel säten ganska lätt också. Gel kuddar finns från motorcykeldelar leverantörer, eller tapetserarverkstan kan ha en källa för dem. Kontrollera priser och använda det alternativ som är det mest prisvärda för din ansökan.
3

Installera en gel pad ovanpå din nuvarande plats. Några eftermarknaden tillverkare erbjuder gel pads som finns i olika storlekar och har kardborreband. För att installera dessa geldynor, helt enkelt ta bort din plats, och placera kardborrebanden runt sätet undertill, säkra geldynan i önskad position. Spänn banden säkert och ersätta din plats på din motorcykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108942.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.