Hur man byter en förrätt på en Yamaha V Star 1100

Den elektriska startmotorn inbyggd i din Yamaha V-Star 1100 ger ett snabbt och bekvämt sätt att starta motorcykelns 1063 cc V-twin motor. I allmänhet startmotorn ger flera års pålitlig drift. Dock är startmotorn känslig för värme, som till stor del genereras genom förlängd eller felaktig användning, vilket skadar kolborstar som snurrar motorn. De flesta misslyckanden visas normalt som ett trögt-svarvning motor eller en total brist på rörelse, som båda kräver total ersättning av startmotorn. Lyckligtvis är startapparaten monterad på framsidan av V-Star motor, förenkla dess ersättare. Saker du behöver
5 mm insexnyckel
10 mm och 12 mm uttag
Hylsnyckel
Startmotor
Momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

Skruva loss skruven från det övre hörnet på din V-Star högra sidokåpan, belägen nedanför den förarsadeln, med hjälp av en 5 mm insexnyckel. Dra bort luckan från kragarna inbyggda i V-Star: s ram för att komma åt batteriet.
2

Skruva den negativa terminalens bult med en stjärnskruvmejsel, lyft sedan den negativa kabeln från batteriet.

3

Skruva starter bly av nötter från toppen av startmotorn, placerad på framsidan av motorns vevhus, med användning av en 10 mm uttag och en hylsnyckel. Lyft startapparaten bly bort startmotorn terminal.
4

Skruva båda bultarna från den högra sidan av startmotorn, med användning av en 12 mm hylsa och en hylsnyckel. Dra startmotorn aning bort från motorns vevhus, dra det sedan till höger om motorcykeln tills startmotorn har tagits bort helt.
5

Slip den nya startmotorn är kedjehjul, placerad på den vänstra änden av startmotorn, in i det V-Star vevhus. Skruva startmotorn s bultar på plats, med hjälp av en 12 mm hylsa och en hylsnyckel. Dra bultarna 7.3 foot-pounds, med hjälp av en momentnyckel.
6

Placera startmotorn ledning över startmotorn terminal, dra åt terminalen muttern med en 10 mm hylsa och en hylsnyckel.

7

Placera den negativa kabeln på batteriets minuspol. Dra åt terminalens bulten med en stjärnskruvmejsel. Skjut den högra luckan i kragarna inbyggda i din V-Star: s ram, dra åt lockets monteringsbulten med en 5 mm insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110828.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.