Återställa Classic Motorcycles

Återställa en klassisk motorcykel är en motorcykel entusiast ultimata aktivitet. Det gör att du kan kombinera din kärlek till klassiska motorcyklar med ditt intresse och uppskattning för hantverket, mekanik och hårt arbete. Slutresultatet är en funktionell spänning och en värdefull investering. Återställa en motorcykel krävs kompetent kunskap om mc-mekaniker och rätt utrustning och verktyg för att bli framgångsrik. Innan du börjar med själva arbetet, däremot, måste du bestämma vilken klassisk cykel du vill återställa. Saker du behöver
Komplett utbud av verktyg motorcykel mekaniker
svetsare (eventuellt)
Visa fler instruktioner
1

Forskning och välja märke och modell av den klassiska motorcykel som du vill återställa. Enligt Verticalscope Inc. 's hemsida "Motorcykel," populära val inkluderar 1950 och 1960 engelska cyklar. Emellertid har dessa blivit dyrt och svårt att hitta, så ett alternativ skulle vara 650cc twin-motor English cyklar i slutet av 1960 och början av 1970.
2

Köp din klassiska motorcykel, helst en som är utrustad med den ursprungliga motorn och se till att du får tillverkarens delar bok som motsvarar din cykel. Utför en fullständig riva av motorcykeln. Dokumentera alla delar med bilder och anteckningar och ordna dem på ett tillgängligt sätt så att du vet vad du sysslar med.
3

Ta din motor till en motor butik som specialiserat sig på den typ av cykel du har. En motor butiken kommer att utrustas med förmågan och verktyg som krävs för att fullständigt rensa motorn, bygga delar som behöver ombyggnad och polera metalldelar i motorn. Ramen och svingarmen
4

Sandblast på din motorcykel. Analysera dem för skador från batterisyra, sprickor, vridningar eller extra hål. Svetsa eventuella sprickor och reparera eventuella andra skador.
5

Ersätt alla muttrar och skruvar av din motor med rostfria delar som ligger så nära den ursprungliga storleken som möjligt. Motorn ram dubbar, måste dock vara de exakta måtten som originalen för att undvika vibrationer och andra problem senare.
6

köpa byta stötar vid behov. Enligt Verticalscope Inc. 's hemsida "Motorcycle," chocker för majoriteten av klassiska motorcyklar ute kan fortfarande köpas nytt. Undersök gafflar för rakhet och sprickor. Om dina gafflar har några större problem, skicka dem till en gafflarna specialist för att få dem reparerade ordentligt.
7

Reparera eller byt ut de övriga kvarvarande delar såsom bromsar, nav och fälgar. Många traditionella delar kan beställas. Alternativt kan du eftermontera din klassiska cykel med en nyare uppsättning lättmetallfälgar.
8

pulverlackerad ram och alla målade ram-relaterade delar enligt antingen dina specifika önskemål eller cykelns ursprungliga färger. Har några kromade komponenter som har rostat eller slitna med åren åter kromad att ta ut cykeln ursprungliga briljans.
9

Rebuild cykeln med de nya och restaurerade delar för att slutföra din restaurering. Förvara din cykel på en torr och varm plats när den inte rids att bevara motorcykelns skick.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108543.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.